In perioada asta extra-aglomerata, comanda de la Shein poate ajunge dupa 3-6 saptamani.
Nu-i nimic blocat nicaieri, doar ca pachetul este pus cu cea mai ieftina forma de transport care nu are tracking si la un moment dat nu-ti mai spune pe unde este, pana te suna curierul sa te anunte ca vine sa ti-l aduca.
Nu ai pe cine sa contacteze ca de la Shein din China a plecat deja...dar este in tranzit, deci calatoreste prin avioane sau tren, cine stie pe unde.
Nu. Chiar acum a mai postat cineva că are și el o problemă cu Shein. Deci, stai liniștită că nu este doar la tine, sper să își revină cât mai curând. Seară frumoasă!
Hey! Eu am plasat două comenzi pe Shein. Comanda mai mică și-a actualizat statusul astăzi (după 6 zile), ajungând în România. Comanda mai mare s-a împărțit în 2 pachete și din ce am înțles durează ceva mai mult să fie transportată. Dacă comanda nu ajunge în 3 săpt. de la confirmarea acesteia poți să trimiți o cerere de soluționare pe site-ul "customer service- Shein EUR"
Buna, ti-a mai venit comanda atunci de pe shein? Întreb pentru ca și eu acum patesc același lucru?
anonim_4396 întreabă: