| helena09 a întrebat:

A-ti auzit de samponul Syos? Daca da si daca a-ti folosit spuneti-mi, va rog, parerea voastra despre el.Eu folosesc Elsev de la Loreal.Credeti ca Syos este mai bun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am folosit si e misto. Mie nu mi place Elsev, imi imbacseste parul. Da depinde si de par. Io asi merge pe Syos.

6 răspunsuri:
| alexandra_3253 a răspuns:

Nu am auzit de elthinking si nu cred ca ar fi mai bun Elsev de la Loreal...deci ramai tot la loreal

lolita
| lolita a răspuns:

Eu tot L´Oreal folosesc de cativa ani si sunt foarte multumita. daca nu esti multumita il poti schimba.

| EUSIATIT a răspuns:

Aceeasi intrebare am pus-o dar rasp nu am primit pentru ca ...este doar reclama si se scrie cu 2 s syoss .cum este? bun? nu?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un mare rahat samponul syoss, marketing si atat, am cumparat pentru par deteriorat si par vopsit, culmea au acelasi miros si acelasi efect,. asa ca mai bine nu aruncati banii, ah si am uitat sa va spun, ingrasa parul rau, faceti coji...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data.syoss.doi.elseve.trei.ati,nu a-ti, analfabeto.

| nadia25 a răspuns:

Eu folosesc Syos de cand a aparut si e super bun pentru tipul meu de par, am folosit si eu ani la rand loreal, dar dupa parerea mea e mai bun syos.Nu stiu incercati...