Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Salut TPU. Am și eu o nelămurire. Deci am dat comanda de o chitara și pe site scrie că a fost expediat, iar când încerc să verific statusul livrării cu AWB- UL îmi apare mesajul:, , AWB- ul a...? (mai mult)
Salutare, am vazut într o reclama pe tiktok cred, un breloc de chei cu casa celor doi batranei din filmul "Up, deasupra tuturor", stie cineva unde as putea sa gasesc acest breloc sau măcar ceva asemanator?...? (mai mult)
Buna seara, luni am trimis un colet către Vaslui, respectiv în Negrești. Coletul a fost ridicat de către destinatar miercuri, oare sunt șanse să îmi ajungă banii pe mâine deoarece am selectat...? (mai mult)
Buna! Am nevoie si eu de o recomandare de placă de păr pana în 200 de lei care să nu mă tragă de păr sau sa- l ardă prea tare. Ceva din ceramica as dori ..parul meu este subțire puțin despicat...? (mai mult)
Brad de Crăciun artificial sau natural?
Sunt mai ieftine parfumurile la Douglas decât la Sephora în perioada asta? Magazin fizic zic
Salut,am dat o comandă on line și din greșeală am trecut doar adresa postala de la strada și nu adresa cu numele strazii... posibil sa nu îmi mai ajungă comamda?
A comandat cineva de pe trendyol? Dacă da în cât timp vine comanda și cum se comandă? Doar cu cardul?
Salut TPU. Vreau să știu doar un adidași care să coste maxim 120-140 euro și să fie la modă
Buna ziua! A comandat cineva lucruri personalizate de pe mygift.ro?
Bună TPU, Îmi puteți spune și mie dacă capsulele de la Dulce Gusto s-ar potrivi în aparatul Nesspresso by Krups Essentza Mini? Să nu cumpăr degeaba ????????
Buna tuturor. Am dat comanda pe un site www.skeroshop.me, apoi am aflat ca se mai numeste si www.skechersromania.net, mi au luat banii din cont iar dupa ce am platit pe pagina respectiva a aparut o eroare....? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe shein. nu imi mai ajunge comanda. termenul este de 13-15 zile..am inteles ca in caz de nu respecta acel termen primesc 500 de puncte? este adevarat? daca da cum le primesc?
Am urmatoare situatie: Am comandat de pe eMag un aer conditionat Daewoo DAC- 12PROW 12000btu, insa surpriza am primit unitatea externa de la DAC- 12PROW si unitatea interna de la DAC- 12CHSDB- NK, cu...? (mai mult)
Am plasat o comandă pe Shein și compania de livrare este Fan și, de- a lungul timpului, nu am primit niciun telefon sau mesaj decât de la un număr ciudat o dată, iar când am intrat în aplicație...? (mai mult)
Salut, am o intrebare in legatura cu Emag- ul: Daca de exemplu am returnat o masina de spalat si am selectat sa primesc un voucher cu toata suma ei, dupa ce primesc voucher- ul, se poate convertii...? (mai mult)
Buna! A mai comandat cineva de pe site-ul Mobiledirect.ro? Daca da, cat timp a durat pana va venit coletul
Daca imi cumpar pouchuri cu nicotina/snus de pe net stie curierul sau scrie pe el ce contine?
Bună ziua! Cum pot plăti numerar pe SHEIN și temu?
Bună, am o comandă facută pe trendyol, a avut o întarziere mare iar banii au fost rambursați, comanda a stat la vamă timp de 3 sapt, vi s- a întamplat sa primiti comanda chiar dacă returul ...? (mai mult)
Bună, aș avea o întrebare, mi- am luat o pereche de cizme ugg din office, m- au rănit groaznic dupa o singura purtare. Le- am cumpărat in 9.11 și în 27. 11am mers la magazin cu ele, mi le- au...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema, am card ing de adult, am cumparat tranzactii online si inca arata tranzactii in asteptare, am confirmat cu parola si a zis sa intru pe aplicatia unde am achizitionat produsul...? (mai mult)
Salut, vreau recent sa îmi cumpăr niste haine de pe Venum, dar nu știu mărimea exacta care se potrivește. Daca știe cineva va rog sa îmi spuneți, am 165cm și undeva la 60kg "+ "; "- ". As ...? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am dat o comandă pe Trendyol cu plata Ramburs și am adăugat niște produse greșite … Am anulat- o imediat după și scrie " anulată " dar am o nedumerire...? (mai mult)
Voi ce i-ati cumpăra unei persoane pentru a va cere scuze ca ați ignorat-o în ultimul timp și v-ati ocupat cu orice altceva în afara de a petrece timp cu ea și vreți sa va revanșati?
Salut,evomag si quickmobile sunt site uri de incredere?
Buna! De unde din Bucuresti pot cumpara carti mai ieftin? Am gasit multe carti de psihologie super faine dar in carrefour de ex sunt foarte scumpe.
Vreau sa va intreb daca este aici cineva care a cumparat produse de pe site- ul cobi.ro (este un fel de copy la LEGO). Am vazut ca site- ul lor romanesc este destul de minimalist, cu informatii putine...? (mai mult)
Buna ziua! Am dat pentru prima dată comanda pe AliExpress și am apăsat din greșeală că am primit comanda dar eu nu am primit- o. O voi mai primi dacă am zis deja că am primit- o? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Se găsește Disaronno în România? Și dacă da, cam cât costă?
Salut! Am dat o comandă pe SHEIN pe 22 noiembrie, statusul comenzii s- a actualizat până mi- a apărut prima oară "Pachetul este în tranzit accelerat, vă rugăm să aveți răbdare. ", acum după...? (mai mult)
Bună ziua cine ma poate ajuta cu un link de magazine de dulciuri din afara țării la un preț bun.
Buna TPU! Știu ca această întrebare este banală și imposibilă dar vreau un răspuns clar. Cum poți cumpăra un sat întreg? [Nu știu dacă am pus la categoria corecta]
Bună. În aplicația Profi App îmi apare acel cerc central împărțit în doua bucăți, unul albastru sus și unul rosu jos. premiile câștigate pana im prezent au costat 66 de lei, și îmi arata...? (mai mult)
Salutare! Eu aș dori să achiziționez un ceas, mai exact unul de la Tommy Hilfiger (1710383), si l am găsit pe site ul Timestore la prețul de 567 RON, credeți ca este original? Mi a atras foarte...? (mai mult)
Salut! Recent mi- am cumpărat un monitor, monitorul a venit fără tastatura sa m- am gândit sa îmi cumpăr eu una întrebarea mea este daca îmi cumpăr o tastatura wireless merge sa o conectez la...? (mai mult)
Comanda in magazin Altex Salut, am comandat acum 6 zile o husa pe site- ul altex cu ridicare din magazin. Dupa 2 zile primesc mail de la curier ca produsul este livrat la magazinul respectiv. De la...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi iau un trening Nike tech și am găsit site-ul ăsta sporty1 ce ziceți să îmi dau comandă de pe el? Multumesc!
Salut! Deci eu acum o săptămâna mi-am dat o comanda pe shein si eu am pus numărul de telefon gresit ce pot face? Merge sa schimb numărul te telefon?
Buna, am dat comanda pe SHEIN in data de 08.11 și timpul estimat de livrare este 11- 13 zile lucrătoare și comanda a fost expediată abia pe 14.11, iar azi când m- am uitat la status îmi zice " ...? (mai mult)
Voi mergeti la Selgros? Am zis sa intru si eu azi ca prea am auzit multe despre el. Va spun sincer ca nu am mai vazut nicaieri preturi asa mari. Adica era un pret un pic mai mic daca luai mai multe bucati...? (mai mult)
E cineva care se pricepe la brandurile de ochelari si costul lentilelor? Vreau sa stiu daca mi-am luat teapa sau se putea si mai rau.
Salut TPU, care e faza cu red code la fan courier? Am 2 comenzi care trebuie livrate una de o saptamana deja si una facuta sapt asta si pe site scrie ca red code este inchis pe o perioada nedeterminata,...? (mai mult)
Buna, am pus o comandă de pe shein și nu mi- a părut ca e preluată nimic și a fost anulată singură, am pus- o în data de 5 noiembrie și nimic, banii s- au tras dar am primit înapoi banii, ...? (mai mult)
Sunt în Germania și am un card Raiffeisen deschis în România, întrebarea mea este, dacă am bani pe el pot scoate bani cu cardul Raiffeisen de ex. de la Sparkasse?
Am extras astazi bilet pentru secret santa si mi-a picat diriginta de matematica.CHIAR NU STIU CE SA I IAU.ideiii? (Fara cani, carti sau chestii comestibile.)
Buna! Am o problema in legatura cu Shein si nu stiu ce sa fac. Pe 9.11 cred, am dat comanda, iar pana n ziua de azi n am primit niciun colet, niciun raspuns.Se fac vreo 3 săptămâni de cand astept."Facem...? (mai mult)
Daca o pereche de adidași sau ghete au întipărită marca sau semnul mărcii respective și în talpa însemna că sunt originali? Sau poate sa fie intiparita marca în talpa si la cei fake?
Unde găsesc funko pop în Cluj?
Buna, vreau sa comand niste papuci de pe olx dar nu sunt obisnuita cu aplicatia absolut deloc. Vanzatorul mi- a spus ca o sa ii livreze prin easy box si care are nevoie de nume, nr. de tel, adresa, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Corina64 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!