| ciocolataheidi a întrebat:

Acum vreo 3 ore am cumparat o ciocolata heidi cu portocale si multe alte lucruri de la magazin. Punga era plina si am bagat o in masina apoi m-am mai plimbat putin si am venit acasa. Am varsat tot ce era in punga in pat si m-am apucat sa mananc. Nu imi aduc aminte sa fi vazut ciocolata dar nici nu m-a interesat pe moment de ea, am mancat alte chestii dupa am mai iesit putin in oras. Am ajuns inapoi acasa si am asezat patul si mi am amitit de acea ciocolata heidi cu portocale si mi s-a facut pofta. Unde e ciocolata? nu e ciocolata. Am cautat o pese tot, in pat, langa pat, in patura, PESTE TOT si nu este nicaieri, spui ca a intrat in pamant. Asa ca am o intrebare. Daca ati fi o ciocolata unde v ati ascunde?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Aș fi rămas uitată la magazin. Și dacă nu voi fi căutată, în câteva ore voi fi mâncată de casieriță.

| Fatamuntilor a răspuns:

D-o naibii ciocolata
poate a rasmas pe banda, poate in cosul de cumparaturi, poate in masina
cumpara alta

| AdeA1991 a răspuns:

Aceasta postare este facuta de Ciocolata Heidi. A preluat controlul persoanei si acum se cauta pe sine.

Aceasta este prima victima, mai multe vor urma.
Oameni buni! Nu va credeti in ciocolata!

Toata gluma la o parte, cauta pe sub scaune in masina sau sub pat, asta daca monstul de sub pat nu a mancat-o deja; am auzit ca are tragere la dulcuri