| ciocolataheidi a întrebat:

Acum vreo 4 ore am fost la magazin si am cumparat o ciocolata heidi cu portocals si multe alte chestii. Am bagat punga in masina si dupa m-am mai plimbat putin. Am ajuns acasa, am varsat punga in pat si m-am apucat sa mananc, nu imi amintesc sa fi vazut ciocolata heidi cu portocale atunci, dar nici nu m-am uitat dupa ea. Dupa am mai iesit putin in oras si cand m-am intors am vrut sa mananc ciocolata heidi cu portocale dar unde e ciocolata heidi cu porticale? nu e ciocolata heidi cu portocale. Am cautat o peste tot, langa pat, in pat, in patura si nu este. Daca ati fi o ciocolata heidi cu portocale unde v ati ascunde? Dau funda

7 răspunsuri:
| davidandrei777 a răspuns:

Sa intru pe TPU si asta sa fie primul lucru pe care il vadrolling on the floor))))) sper ca ai gasit ciocolata. eu in locul ei cred ca as fi cazut din carucior, sau poate ca m-a luat cineva din carucior in magazin pentru ca nu mai erau alte ciocolati heidi cu portocale..ai putea sa te uiți pe bon daca il mai ai

| darrio2007 a răspuns:

Vezi dacă umbli noaptea hai-hui!

| siriusblack98 a răspuns:

A trecut cred ca mai bine de 1 an de cand nu am mai fost activ pe site-ul asta, " imi place " sa vad ca intrebarile au ramas la fel de handicapate.

| Kufu95 a răspuns:

Cred că a căzut din cărucior.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca esti somnambul sau ai personalitate multipla, atunci psihologii specializati pot descifra enigma.

| KovacsB a răspuns:

Spune-i asta neaparat psihiatrului tau.

| MarianWLF a răspuns:

M-as urca in capsun.