Iphone este clar mai bun, dar galaxy este putin mai ieftin, depinde de ce suma vrei sa investesti. Funda? Eu asi alege Iphone!
Buna! Categoric. un IPhone4s. Chiar daca modelele arata cam la fel, calitatea isi spune cuvantul. Firma IPhone produce telefoane de ultima generatie si foarte de calitate, desi daca alegi acest model... te va ustura putin la buzunar! Sper ca am ajutat
Samsung Galaxy S2 este mai performant:)
http://www.geeksyrup.com/......mparison/.
Poate ca si mai bun Samsung dar ma atrage mai mult iphone si stiu foarte bine ca gresesc deoarece sunt atrasa de brand mai mult decat de calitate
Depinde:Samsung Galaxy S2 e mai ieftin si mai rezistent, dar Iphone 4S are mai ulte aplicatii(fiindca Apple este mai bun ca android)
IPHONE 4S! Alegerea am facut-o deoarece SAMSUNG isi dezamagesc nonstop clientii! Si amandoua telefoanele sunt bune dar eu merg pe APPLE
Iphone 4s, chiar merita pana si ultimul banut Unul dintre cele mai bune telefoane, dupa parerea mea.
Eu am SAMSUNG GALAXY s2 si este chiar mai bun decat telefonul colegului mei care are iphone 4... te sfatuiesc sa iti cumperi Samsung galaxy s2. forta adroid! [acum.e alegerea ta]
Alexxxxxa întreabă: