| CutiuțăCuSurprizeツ a întrebat:

Am 11 ani si toata lumea imi spune ca sunt mare. Mie totusi imi mai plac papusile barbie am stilou cu ele de toate toti copii rad de mine ca ma uit la desene. Vreau sa ma ajutati sa spunneti ce sa fac in privibnta cu asta!(sunt clasa a5)

Răspuns Câştigător
| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

OMG! :O Rad de tine ca la 11 ani te uiti la desene? :O
Eu iti zic sincer sa ii ignori cumva...
Mi se par stupide motivele lor sa rada de tine. Fiecare are un stil, poate tie iti place barbie. Chiar nu inteleg care e problema lor. Eu zic sa nu te schimbi din cauza lor, o sa te maturizezi in timp.happy Dupa parerea mea cei care rad de tine nu sunt decat niste stresati. oh go on
Totu' e sa te simti bine si, chiar daca esti mai copilaroasa, sa nu neglijezi scoala si sa incerci sa-ti faci cat mai multi prieteni.winking

16 răspunsuri:
| Cristi_6252 a răspuns:

Nu-i baga in seama. Tu esti o fire mai copilaroasa.Nu este nimic Unii copii sunt rai.Nu ii baga in seama

| incandescentul a răspuns:

Ar cam trebui sa lasi chestiile aste la o parte tongue

| covexrobu a răspuns:

laughing Eu am 20 de ani si ma uit la desene animate. Si nu vad care este problema? Am un amic care are 31 de ani si se uita de cate ori are ocazia la desene animate. Fiecare se uita la ce vrea si ce ii place. Nu ii baga in seama si continua sa te uiti la ce iti place. Lasa lumea sa vorbeasca si nu ii baga in seama.

| Silviu_7167 a răspuns:

Nu-i ceva neobisnuit in asta. Esti inca un copil, fie ca celorlalti le place sau nu. Nu toti ne maturizam la fel.

| afrodita3333 a răspuns:

Nu iti face griji fiecare se maturizeaza in felul lui.la 11 ani esti totusi micuta asa ca te pozi uita la desene.eu am 15 si tot imi plad unele desene de la DISNEY. IAR ca, copii sa nu mai rada de tine incearca sa nu ii bagi in seama se vor plictisi si vor inceta sunt sigura ca si ei se mai ulta la desene si spun ca nu o fac pentru a parea mai maturi. bucura-te de ai copilariei dar incearca totusi sa iti cumperi lucruri care nu o au pe BARBIE pe ele, cumpara lucruri cu imprimeuri sau in culorii foarte vii.

| Cristi_6252 a răspuns:

Si eu am 13 ani sa inca ma mai uit la desene.Ma uit la : viata cu louie, copii de la 402, cei cu andy deoarece imi plac mult aceste desene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu faci nimic, traieste-ti copilaria, ce conteaza ce zic ei, eu am 23 de ani, peste 70 de jucarii de plus, ma uit la desene(mai rar ca astea de acum is urate). Poti sa fi copil cat timp vrei doar ca problemele cu care te intalnesti in viata sunt specifice fiecarei varste si atunci trebuie sa actionezi ca pentru varsta pe care o ai. Nu stiu cat o sa te ajute raspunsul, ideea e ca nu trebuie sa le faci pe plac altora.

| Farcas a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie rusine.Continua sa fii tot asa. E bine ca la anii tai te preocupata chestiile astea (ceea ce e si normal) decat sa ai alte preocupari ca majoritatea fetelor de varsta ta.
Nu le baga in seama ce zic, ceea ce faci e foarte binewinking
Tine`o tot asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinutza esti in regula.fii linistita.cresti normal si ce faci e normal. iar la desene mauit si eu si am 45 de ani.

| Cσσкiє a răspuns:

Doamne, halal... straight face De ce Doamne iartă-mă râd? Nu eşti tu de vină, e răutatea lor. Unchiul meu are 31 de ani şi se uită la Dexter. Eu am 12 ani şi încă mă uit pe Disney Channel. Lasă-i să dea din gură aiurea, nu pune la suflet. Nu toţi ne maturizăm la fel, să se pună ei în situaţia ta să vadă că nu te simţi bine! Dacă ei făceau ceva la 5 ani şi ţie ţi se părea neobişnuit şi râdeai începeau să plângă... Lasă-i în pace, lasă-i să facă borş. Scuză exprimarea. Multă, multă sănătate! Andreea, 12 ani. >big grin

| anca_7959 a răspuns:

Eu am 17 si ma uit la tdi si tda si dimineata pe la 4-5 la ce e pe cartoon network si la south parca. crede-ma, si ei se uita laughing

| zeenath a răspuns:

Medic, 28 ani, 3 facultati ...desene animat preferat - DEXTER laughing)) Nu am papusi barbie in casa, nu ma joc cu ele, dar asta nu inseamna ca nu imi plac lucrurile dragute!hee heerecent am primi cadou o pisica mieunatoare cand o tragi de coada laughing)) tricouri imprimate cu Saler Moon!laughing) sper ca am scris bine!laughing) Te pup! Ai grija de tine! Si ignora rautaciosii!

| cristinutatocan19 a răspuns:

Pai ai tot dreptul, sa nu-ti fie rusine inca esti mica vei ajunge cu un an mai mare si vei vedea ca papusile nu te vot interesa asa tare, vei incepe a invata mai mult, te va interesa mai mult prietenia. Sfatul meu este de a nu asculta pe ceilalti eise rid dar in suflet doresc si ei sa se joace cu unele jucarii

| cristinutatocan19 a răspuns:

La mine mama are 38 de ani si ii plac povestile si desenele animate niciodata nu s-a dat de rusine catre altcineva insa tu din contra poti sa le privesti intruna si fara rusine

| paa a răspuns:

Eu zic sa te uiti in continuare la desene si sa nu ii bagi in seamawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 40 de ani si ma uit la desene (impreuna cu fiica mea de 7 ani). Nu are de ce sa-mi fie rusine...Desenele Disney sunt pentru toate varstele... Cei care rad de tine poate nu au curajul sa recunoasca faptul ca si ei se uita la desene.