Odata cu mesajul despre livrarea la curier a produsului comandat, ai primit si un numar de contact al companiei de curierat. Daca ii suni tu, nu vor mai face drumul degeaba pana la tine.
Spune-le ca ai anulat comanda si nu mai are rost sa o livreze.
Eu am comandat odata 2 telefoane, comanda s-a procesat greu. Am sunat sa o anulez, iar operatorul mi-a sters comanda si a refacut-o imediat (la cerere). Nu stiu cum se face ca prin curier mi-au venit 4 telefoane (vechea comanda anulata a fost tratata ca activa si i s-a dat si ei curs).
Pai, daca comanda era deja plecata prin curier, ce importanta mai avea sa o anulezi?
Acum o astepti si o platesti, sau o refuzi.
Mai suna pana raspund, daca vine, poti sa returnezi pentru ca daca o refuzi, posibil sa nu mai poti cumpara acolo.
O să o refuz, dar tot nu înțeleg de ce o voi primi dacă am anulat-o acum 2 zile.
Simplu,pentru ca tu cand ai anulat-o ea era deja livrata, curierului, sau erau probleme cu site-ul, eMAG are mari proble cu site-ul in ultima vreme, o comanda data de mine pe data de 2 aparea ca si livrata cu toate ca nu venise, am sunat, au expediat decat 2/3 produse, curierul zice ca nu mi le poate livra pana nu primesc si al 3-lea produs, bataie mare de cap cu ei
Suna-i pe aia de la eMAG
Aștept de 40 min să răspundă cineva, consum minutele degeaba!
Scuze,nu citisem intrebarea pan' la capat
Lasa ca o sa apara amazon in Romania si o sa fim scutiti sa mai comandam ceva de pe eMAG.
O poti refuza, iar costurile transportului vor fi suportate de catre expeditor, in cazul tau de catre eMAG
3Paharel1alex2 întreabă: