„trebuie sa platesc ceva?"
Ce ai ales cand ai facut comanda?
Plata cu card la easybox sau ce anume?
Ai comandat ca sa te afli in treabă, habar n-ai.
Bai cumetre, am facut comanda pe 8 octombrie și coletul a venit la easybox pe 9 octombrie. Am timp pana maine la ora 9 sa-l ridic, așa scrie în aplicație. Am întrebat dacă, în cazul în care nu-l ridic până maine, trebuie să platesc o taxa ceva dar coletul nu este inca platit, am ales plata cu cardul la easybox, ce e greu de inteles? Ai comentat sa te afli in treaba.
Acum parcă mai vii de acasă. Nu platesti nimic. Curierul ii va face retur in caz de neridicare.
Cumetre!
Il ia curierul inapoi si probabil ii face retur dar daca ai platit transportul nu iti vei mai primi banii pe transport inapoi
Ai in aplicatia sameday toate detaliile si tot acolo ai si optiunea sa prelungesti termenul, contracost. Daca prelungesti de ex cu 24 ore trebuie sa platesti 5 lei. Eu zic ca mai bine asa decat sa se intoarca coletul
Ai 36 de ore sa ridici coletul din ce stiu. Daca nu il ridici in intervalul ala de timp, ti-l ia curierul inapoi.
Ideea e ca tu tii blocat acel locker.
Mi s-a intamplat de multe ori sa imi puna coletul la un alt easybox mai departe de mine, pentru ca cel mai apropiat era plin.
Ai 36 de ore daca ajunge luni, 48 daca ajunge in timpul saptamanii si 72 de ore daca ajunge la Easybox in weekend. Daca nu il iei in termenul dat de catre ei, o sa mearga retur de unde l-ai comandat si va trebui sa vorbesti cu magazinul de unde l-ai luat sa iti dea banii inapoi si va trebui sa comanzi din nou. Daca totusi nu poti ajunge, suna la ei si spune-le sa intarzie cu 24h ridicarea.
anonim_4396 întreabă: