După ce intri in coșul de cumpărături la produse, dai checkout și după ce adaugi adresa și cardul, undeva mai jos îți va apărea "apply voucher" și îți vor da ei câteva sugestii de cupoane și tu îl alegi pe cel mai convenabil!
Nu îți vine bon, sa zicem ca primesti un fel de bon pe mail, in mail ul in care îți este confirmată comanda, dai scroll pana jos de tot și o sa îți apara totalul. Sa știi ca apare și in aplicație suma totala!
Și când vine curierul mă pune decât să semnez?(Îmi mai vine ceva în cutia poștală)
Apropo, ai idee unde pot introduce codul de reducere?(Este prima data când dau comanda pe sit-ul lor)
La mine nu s-a întâmplat sa ma pună sa semnez. Doar îți vine curierul la poarta și îți da coletul.
Mulțumesc
Eu am amplasat comanda mi-a luat de pe card suma, dar nu mi-a zis când vine. ETSE OK?
Da, stai liniștit/a. Ei mereu dau termen 11-15 zile. Uite, intra in aplicație, bănuiesc ca ți-ai făcut cont și intra la categoria "Me" ce apare in bara de jos și îți va apărea ca a doua opțiune "My orders" și apesi "view all", acolo îți apare comanda și dai pe "track" și vei vedea toate informațiile necesare!
M-am liniștit, îți mulțumesc enorm
Zi frumoasa!
După ce intri in coșul de cumpărături la produse, dai checkout și după ce adaugi adresa și cardul, undeva mai jos îți va apărea "apply voucher" și îți vor da ei câteva sugestii de cupoane și tu îl alegi pe cel mai convenabil!
Andrusk2 întreabă: