| RealKing01 a întrebat:

Am comandat un lant si un inel de pe eMAG si de duminica de cand am dat comanda am primit pe mail ca au fost predate curierului,dar la status comanda in contul meu nu apare asa, daca spune ca azi livreaza trebuia sa arate bifate pana la produse in curs de livrare, poate livreaza maine sau poimaine? Sediul de unde am comandat de unde le aduce este din Piatra Neamt.
Poza: https://i.imgur.com/8t6ApTH.png

Un sfat ceva?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Astazi pleaca (sau a plecat) comanda ta si abia maine sau joi ajunge. Stai linistit! Ieri n-a lucrat nimeni.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te uiti mai bine, vei vedea ca comanda ta doar a fost plasata urmand sa fie predata curierului, vezi ca doar prima casuta este albastrita, restul sunt negre.

Cum au fost rusaliile si multe zile fara lucru, abia de marti incep sa se pregateasca comenzile, sa se imapcheteze marfa si apoi sa fie chemat curierul si livrate.

| Brizbriz a răspuns:

Sa te muti in Bucuresti? big grin
singurul sfat e sa dai telefon la eMAG si sa ii intrebi dedulce... zilnic
mi s-a intamplat sa imi faca bullpoop, la modul ca imi vine comanda peste 10 zile, dar pe site a aparut alt produs, disponibil in 2 zile si mai ieftin
sau "vezi doamne" cand am dat eu click, altcineva a dat click in acelasi timp si de aia nu vine produsul

| cfrtobias a răspuns:

Sa astepti, si sa astepti iar, si poate pana la sfarsit de saptamana iti vine

| Dree228 a răspuns:

Bună, aplicația și cei de la eMAG nu acualizeaza mereu. Eu am încă produse livrate de 1 an și în aplicație îmi arata în depozitul curierului. Probleme sunt multe cu cei de la eMAG și înșelătorii.