| Anonimul151 a întrebat:

Am cumpărat un produs de la farmacie, mai exact ceva pentru față ( ceva ser ) de la Roche-Posay.

Am comandat produsul la o farmacie. Astăzi, am mers sa vad dacă a venit.

Produsul a venit, l-am plătit și l-am luat.

Am plătit cu cardul, însă problema e ca bonul fiscal nu l am primit. Deși, l am solicitat. Am primit doar chitanța cum am plătit cu cardul

Pe lângă asta, am ajuns acasă, am desfăcut produsul și ce credeți?

E gol. E folosit efectiv. Se vede foarte clar ca a fost folosit. E plin de fire de păr, iar sticluța aceea e goala!

Am mers la farmacie ca să rezolv, amiabil. Pentru că e farmacie non-stop e alt schimb, deci nu a fost acea farmacista care mi l-a dat.

Am fost întrebat evident de bonul fiscal. Am zis ca nu l am primit, și ca am doar chitanța aceea.

Mi s-a zis să merg luni dimineața și se rezolva. Eu vreau sa rezolv amiabil, nu am chef de ANPC și alte chestii de genul. Dar totuși, produsul a costat peste 200 lei. Aproape 250. Și nu vreau să îi pierd pe un produs uzat efectiv. Pentru că nu mi se pare normal.

Doamna aceea a zis cum spuneam sa merg luni dimineață și se va rezolva... "Și noi ne dorim să rezolvăm amiabil".

Nu mi se pare normal nici ca nu am primit bonul fiscal.

În caz de ceva pot face reclamatie la ANPC cu acea chitanță cum ca am plătit? Pe produs scrie și prețul deci nu ar putea fi ok... Știu ca bonul fiscal e "baza", dar dacă nu l-am primit...

Plus ca nu m-am gândit să îl verific acel produs pentru că mă grăbeam sa ajung undeva.

Nu se poate sa solicit bonul fiscal după câteva ore? Sau următoarea zi? Sau nu știu. ce alte variante ar fi?

Vă rog să nu dați răspunsuri la mișto dacă nu ma puteți ajuta!

3 răspunsuri:
| adam7 a răspuns:

E de ajuns ca ai chitanța de la card, îți scoate copie după bonul fiscal, deci poți apela și la ANPC dacă farmacia nu rezolvă problema

| Anonimul151 explică (pentru adam7):

Cum pot să solicit acea copie după bonul fiscal?

Adică da, așa cum spuneam am doar acea chitanță cum am plătit cu cardul. Dar copia de la bonul fiscal... banuiesc că de la farmacie o solicit în caz că nu vor să rezolve nu?

| adam7 a răspuns (pentru Anonimul151):

Da,