| Steviee a întrebat:

Am dat o comandă pe Aliexpress acum o lună și o dată ce a ajuns în țară, Cargus firma care trebuia să-mi aducă coletul la adresa mea azi pe 9 ianuarie nu a mai ajuns la mine. Problema e că eu eram la liceu și nu puteam să răspund, așa că atunci când am intrat pe site-ul lor să-mi urmăresc comanda îmi zicea "destinatar avizat la adresă" și am înțeles ce însemnă asta, dar acum nu știu ce ar trebui să fac fiindcă după câteva ore după ce plecase cu coletul meu avizat îmi zicea site-ul "expedierea a ajuns în depozitul cargus" din județul meu. Vreau să știu dacă curierul va veni a doua zi și dacă nu, de ce? Ori dacă vine și nu sunt acasă nici mâine ce se va Întâmpla? Știu că ar trebui să-mi dea un bilet în poștă mea ceva de genul dacă nu mă găsește, în care să mă trimită la
oficiul poștal cred să-l iau, dar momentan nu am primit nimic azi. (Am uitat să menționez că am plătit cu cardul deci nu am de dat nimic curierului). Nu cred că pot trimite pe cineva să-mi ia coletul dacă mai vine o dată mâine, că e pe nr meu, dacă îi dădeam nr cuiva care era acasă să-l ia nu mai era problemă. Nu cred că pot schimba numărul pe care trebuie să mă sune curierul.

1 răspuns:
| mont a răspuns:

Vine curierul și mâine cu pachetul. După 2-3 încercări pachetul rămâne la sediu. Stai liniștit ca îl poate lua și altcineva dacă e acasă, ii dai pinul din sms.