| luminita811 a întrebat:

Am dat o comanda pe shein, iar de pe data de 26 imi aparea ca este in București la fan curier, acum cateva zile am sunat sa vad ce sa intampla cu coletul meu,cei de la fan curier au zis ca nu se afla coletul la ei, dar totusi il vor cauta printre cele fara awb, am primis pe e-mail ceea ce conținea comanda, iar a doua zi primesc e-mail precum sa nu se afla coletul la ei si ca au facut ei o declaratie de despăgubire si trebuie sa iau legatura cu shein pentru a primi banii inapoi. Ma poate ajuta cineva? A mai patit cineva asa? Ce fac?

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Ti s-a spus ce sa faci, adica sa iei legatura cu Shein pentru a primi banii inapoi....Nu ai fi nici primul nici ultimul caz in care se intampla asa, deci nu pot intelege de unde isteria pentru acest site. Sper sa rezolvi, bafta.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu sunt surpinsa ca-ti apare asa ceva pe websiteul celor de la Shein, fiindca nu au tracking ...si nimeni nu stie cine iti va ridica pachetul din vama si cine ti-l va aduce acasa.

Cand ai cumparat marfa de pe Shein si ce scrie efectiv pe siteul lor, la comanda ta?