Comanda de la Shein vine din China cu cel mai ieftin si mai incet mijloc de transport, putand dura intre 2 si 6 saptamani.
Tranzit - inseamna ca pachetul este in tranzit, adica "in miscare", fiind abia preluat de la expeditor si pus pe primul mijloc de transport (probabil primul transport fiind o masina cu care il duc coletele toate la gara sau la aeroport spre a fi trimise spre Europa). Un asemenea tarseu are uneori 4-10 opriri si schimburi, intre aeropoarte, intre masinile care-l transporta, intre serviciile diverselor tari pe unde trece).
Nu are rost să te sperii. Când un colet este "în tranzit" înseamnă ca a fost expediat de catre expeditor dar încă nu a ajuns la destinatar. Cum zice noi "e pe drum"
Hello!
cand ai o comanda in local facility mai ai de asteptat din pacate
am dat o comanda pe 5 ianuarie, primit notificare de flight departure pe 10 iar pe 16 am primit ca se afla in bihor, pe 17 a ajuns in dolj ( adica la mine ), ( coletul meu a fost livrat prin sameday, dar sameday iti va pune un status fictiv pana cand nu ajunge coletul in Romania )
singurul sfat ar fi sa astepti, si daca chiar nu se rezolva dupa data estimata, sa faci o plangere pe shein in customer service
anonim_4396 întreabă: