| ioanacoruga4567 a întrebat:

Am dat săptămâna trecută o comandă mai mare pe Shein și astăzi a ajuns primul pachet care conținea două bluze...una din ele e bună, iar cealaltă nu corespunde cu ce am comandat crying O bluză neagră marca Zara, fără etichetă, decolorată, murdară, cu 3 mărimi mai mare și arăta de parca ar fi fost călcată in picioare... Bătaie de joc. Singura asemănare e că e tot neagră, atât. Ce comandasem era bluză tricotată, eu am primit bluză de trening. Mi-e și frică de următoarea comandă care trebuie sa ajungă, mai ales că sunt vreo 8 produse. Ați pățit să nu primiți ceea ce ați comandat? Aș putea să o returnez sau nu merită..Am dat vreo 25 de lei pe bluza respectivă, nu e avere dar mi-e ciudă ca am primit țeapă.

2 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Nu merita pentru 25 lei. Contacteaza-i, arata-le dovada si trebuie sa obtii banii inapoi

| literallythesamebruh a răspuns:

Cât dai, atât face. Faptul că Shein este un magazin online atât de popular nu reflectă neapărat calitatea produselor. O prietenă de a mea a rămas cu o gaură imensă într-un tricou de pe Shein încercând să îl calce.