| Dema a întrebat:

Am de gind sa-mi iau un telefon nou si am o mica lista din care trebuie sa aleg unu si sper sa ma ajutati sa fac alegerea corecta:
Deci primul e Motorola Milestone (full qwerti).
Al doilea e LG GM360 Viewty Snap
Si al treilea este Ipone 4
Deci ce ma sfatui-ti sa cumpar?
Si daca se poate si pretul aproximativ.
Si inca ceva eu acum ma aflu in Moldova am decis sa-l cumpar de aici cum credeti in ce pret sunt aici? Pup :*

Răspuns Câştigător
| 9gag a răspuns:

Hmm...

Eu te-as sfatui sa elimni LG-ul din lista de optiuni si sa te hotarasti pe unul din celelalte doua. Daca tot vrei un pret iti pot spune ca Milestone e intre 1100 si 1300 RON si iPhone 4 ajunge de pe la 1800 pana pe la 3200 RON depinde de cata memorie interna doresti. Un avantaj pentru Motorola ar fi sistemul de operare, acesta functioneaza cu ajutorul Androidului care este un sistem de operare foarte bun si stabil iar un dezavantaj ar fi bateria care este de doar 1400 de Mah ceea ce mi se pare cam putin pentru un telefon cu un ecran de 3.7". Cat despre iPhone, acesta are niste lacune in ceea ce tine de iOS(sistemul lui de operare). Bateria lui e de 1420 pentru un ecran de 3.5". Oricum, ar trebui sa mergi la un magazin de telefoane si sa te joci putin cu ambele telefoane, le testezi pentru ce vrei tu sa il folosesti si te decizi dupa aceea. Eu unu ti-as recomanda Motorola. Eu folosesc de aproape un an Android si sunt foarte multumit si daca ai grija de telefon sigur nu ai probleme. Succes