| Visescu_Gabi_1994 a întrebat:

Am efectuat o comanda acum aproximativ cateva saptamani de pe aliexpress, doar ca la casuta cu detaliile livrarii am uitat sa specific si sectorul. Stie cineva daca comanda poate sa fie trimisa inapoi pentru aceasta greseala? Am specificat in schimb zip code-ul si restul detaliilor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cele mai multe ori se verifică codul poștal, deci nu-ți face griji.

| Visescu_Gabi_1994 explică (pentru anonim_4396):

Mersi frumos, asa ma gandeam si eu.

8 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Cat adresa e corecta nu are de ce sa nu vina, stai linistit.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Mai întâi comanda va veni la fan courier sau ceva de genul. Ei se vor ocupa de livrare, cei de la aliexpress doar vor trimite datele pe care le-ai spus tu firmei de livrare. Dacă exista nelămuriri te vor contacta cei de la fan courier

| Eduard619 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Aliexpress=posta nu are legatura cu firmele de curietat. Decat cu cele gen DHS internationale.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Eduard619):

Cum sa nu? Doar nu vine Aliexpress și îți livrează coletul... Nu o sa vezi în viata ta ca pe mașină care iti livrează va scrie aliexpress... Ori va livra fan courier, ori sameday sau orice furnizor local de servicii de curierat.

"Dacă ati ales această metodă de livrare, atunci vânzătorul de la care ați cumpărat produsul va trimite coletul către centrul de curierat AliExpress și de acolo comanda va fi trimisă către locația d-vs apelând la unul dintre furnizorii de servicii de curierat parteneri ai AliExpress. Acești parteneri sunt furnizori locali de servicii, care vor livra coletul mult mai prompt."

| Eduard619 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Poate o fi, s-or mai fi schimbate lucrurile de la ultima mea comandă.

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Nu iti face mari probleme, nu conteaza, nici eu nu am pus datele intocmai corecte 100%, dar pana acum nu am avut nici-o problema, coletele mici le-am primit direct la usa, sau in cutia postala, iar coletele mai mari aviz cu care m-am dus si l-am ridicat la posta

| Visescu_Gabi_1994 explică (pentru mustafateke7):

In cat timp ti-au ajuns? La mine ca tracking id imi apare ca de pe data de 21 au ajuns in Romania, apoi nu au mai dat vreun semn de update.