anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut la scoala ingerasul... si am tras numele la un baiat din clasa de la mine(are 11 ani). nu stiu ce cadou sa-i dau. fundita

Răspuns Câştigător
| ăăăă a răspuns:

Pai.ma gandesc.ca orice i-ai da va aprecialaughing. sau asta functioneaza nu mai la fetelaughing?
ma roglaughing.
cred ca trebuie sa-i dai ceva specificbig grin baietilorlaughing.big grin.
-daca il placi.atunci trimite-i un cadou si pe langa un biletel in care-ti scrii sentimentelebig grin.
-daca nu-l placi. ofera-i un cadou special dar nu prea scump.in asa fel baiatul nu te va uita big grin.
sper ca ti-am fost de folos.:*
funditabatting eyelashes?
papa:*

4 răspunsuri:
| ăăăă a răspuns:

Multumesc pentru fundita >big grin

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Pai daca asculta muzica un mp3 sau un om de zapada de 8 lei sau un ciorap frumos decorat si o caciulita sau o carte de povesti sau un glob de sticla eu as aprecia funda?/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| cosmindiaconita a răspuns:

Un joc de pc sau de consola