anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut la scoala ingerasul si am tras numele la un baiat din clasa de la mine. Ce cadou as putea sa-i iau?( are 11 ani big grin)

Răspuns Câştigător
| Afdsa a răspuns:

Buna.In cazul in care bugetul de cadouri nu te mai satisface am o solutie rapida si draguta : felicitarile. Le poti cumpara sau chiar confectiona(sa fie ceva unic). Poti scrie orice in ea.
Daca este genul de baiat mai fitos, ii poti cumpara ceva ce nu este chiar asa costisitor, dar frumos. Uite, si la mine in clasa sa facut asa ceva, si eu am tras numele unui baiat...Eu ii iau un parfum barbatesc( tin sa mentionez ca are 15 ani ), unul care miroase mai dragut.^^Poti face la fel, cred ca ii va placea. Daca vrei o "firma"pentru un anumit parfum barbatesc, ar fi o idee sa-i iei de la STR8, e bun.Succes si Sarbatori fericite! big grin

5 răspunsuri:
| seena8616 a răspuns:

O minge daca e fotbalist sau daca este tocilar ia-i o carte

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Carti, haine, dulciuri, ceas, lănțic, căciulă/fular/mânuși, jocuri, jucării, ochelarii, etc.
Baftă!

| ayna_8401 a răspuns:

Poti ceva din domeniul alimentar(o ciocolata, fruct exotic, etc.)...sau accesoriu(breloc pentru chei,). o canuta cu poza lui...sau din gluma ceva care sa para amuzant(o pereche de chilotei cu elefant, sau ciorapei de fetita(aceasta desigur daca intelege gluma!)Succese!

| HyuLa a răspuns:

Un tricou sau o camasa
Parfum sau chiar o carte
O minge sau mai multe lucruri! Sau o felicitare manual big grin sper ca ti-am fost de ajutor!big grin:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !