| alexx102428 a întrebat:

Am făcut o comanda la Altex. Si am trimis adresa de livrare și de facturare la mine la servici (pe adresa unde lucrez în prezent.) Adresa de livrare și adresa de facturare îmi vin ambele mie!? Adică nu trimite adresa de facturare sa vadă de exemplu colegii de serviciu șefii etc. Ce mi-am cumpărat nu!?

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pentru că e pe numele tau, nu se va baga nimeni sa vadă ce ai, e clar că e ceva personal, nu al firmei.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai toate sansele ca cel care este la receptie sa desfaca pachetul, fiindca tot ce vine pe adresa firmei, apartine de obicei firmei.

| alexx102428 explică (pentru Violleta2022):

Am făcut pe numele meu comanda respectiva! Doar adresa de facturare și livrare este a firmei. Deci îmi vin în mana nu!?

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexx102428):

Depinde de politica companiei!
Fiind pe adresa companiei, legal se poate deschide totul chiar daca pe pachet este mentionat si numele tau.
Nu stiu unde lucrezi si nu cunsoc cine face receptia a tine in firma si care-i politica acolo, dar dupa cum spuneam, tot ce vine pe adresa firmei, apartine firmei, se face receptia de primie in depozit/ magazie si esti eventual informat ca a ajuns marfa respectiva.
Discuta cu magazionerul sau cei de la receptie care primesc pachetele. Vezi ca sefii s-ar putea sa nu fie prea fericiti ca iti trimiti pachetele eprsonale pe adresa firmei lor.

| darrio2007 a răspuns (pentru alexx102428):

Cu adresa de livrare inteleg dar de ce si adresa de facturare pe numele firmei? Vrei sa-ti plateasca firma ce ai comandat?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vei fi contactat de firma de curierat, când soseste coletul. Fie iti trimite un SMS, fie te sună.
Pentru a afla ora, cel putin cu aproximatie, suni înapoi!
Poti sa-l rogi sa te contacteze cu 5 min inainte de a veni, pentru a-l astepta la poarta firmei. happy

Daca coletul e pe numele tău NU il va deschide nimeni. Oricum, daca ai optat pentru plata la primire, trebuie sa te prezinti pentru a-l achita.

| nukeyly a răspuns:

1. am trimis adresa de livrare și de facturare la mine la servici => aici vine tot.
2. Suni acum sau la prima ora, ori anulezi comanda ori schimbi adresa de livrare colet[se storno baniii in 2 zile], altfel iti vine la servici ''paunul fara pene'' si vad toti.
3. Daca '' receptia iti desface pachetul'' e violare de corespondenta, de vad numele tau ar trebui sa te cheme da
e 50 50 ca suntem in ro nu in germanica.