| Sara2 a întrebat:

Am făcut o comanda pe internet acum o luna, produsul a venit, l-am plătit, iar azi m-au sunat, să-mi propună să mai cumpăr. După un discurs bla bla al lor, eu le-am zis că nu mai doresc să cumpăr, și a început să mă înjure la tel. Pot face ceva cu adresa mea? Sau nu au dreptul să o mai păstreze?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Le poți trimite o notificare în sensul ștergerii tuturor informațiilor tale personale din bazele lor de date conform GDPR. Dacă mai revin, îi poți da în gât autorităților. Amenzile sunt enorme.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E ciudat!
Au sunat ca să își vândă produsele. Poate că, primesc salariul in functie de vânzări. Nu ai zis, au fost provocati, încât s-a ajuns la violență verbală? Îi poți reclama online, la ANPC.
Cu adresa de domiciliu, ce să facă? Dezabonează-te pe email de la multiplele newsletter-uri cu care o să te inunde. Le blochezi pe toate. Și nu mai discuta cu ei, dacă te va contacta un alt reprezentant.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te înjură închizi telefonul. Îi e foame săracul și câștigă doar când are clienți. Nu pot face nimic cu datele tale fără să încalce legea.