Pai depinde si de suma pe care o detii ! Poti sa-i cumperi un ceas, un parfum, o bautura tare sau poti sa strangi o suma mare de bani cu altii prieteni si sa-i cumparati un telefon sau ceva interesant! Te poti duce la un magazin de cadouri, gasesti acolo o multime de lucruri pe care i le poti face cadou
Distractie placuta vineri!
Ar trebui sa il cunosti si sa stii cat de cat cam ce are nevoie. Daca nu ii poti lua oricand ceva neutru care ar prinde bine oricui cum ar fi o bluza ( sau tricou ), un deodorant, un ceas sau orice altceva. Ideal ar fi daca sunteti mai multi prieteni sa luati impreuna ceva mai valoros de care ati fi siguri ca s-ar bucura.
Poi de obicei la un majorat se pune bani. În jur de 50 lei e ok.Astfel îl ajuţi la cheltuielile care le'a făcut...practic îţi plăteşti o parte din meniu
Cum se numeste prietenul tau?Raspunde-mi. Ca s-ar putea sa-ti dau eu o idee, dar am nevoie de nume
Era mai multumit de o gonflabila...)(glumesc)
ii bun.pana la urma tu te.ai hotarat ce sa. i cumperi.
Prima data aveam altceva de gand . voiam sa-i cumpar protectie pentru calculator... si pentru el . dar sunt cam scumpi antivirusii.
Pai...ar putea fi niste haine sau poate o rama foto digitala, un gameboy(desi n cred ca ar fi cea mai buna alegere)un mp3 player, un casetofon... poti ava fff multe variante daca sti ce ii place
Pai. un tricou sau depinde, o jacketa sau.niste adidasi.trebuie sa ai de unde lua :p si ce lua