Buna,
fiind in cunostinta de cauza (sunt o persoana care detine un asemenea sit http://www.comanda-parfum.ro/ ), iti voi explica, in mare, de ce preturile practicate de magazinele online de parfumuri sunt mai mici. Comparativ cu marile magazine care comercializeaza aceleasi parfumuri ca cele disponibile pe situl meu, de exemplu, dar care platesc sume exorbitante pe chirie sau magazinele care trebuie sa suporte cheltuieli cu tot ce inseamna intretinerea magazinului, chirii si tot ceea ce presupune a avea un magazin ...fizic..., noi ne permitem sa pastram un raport calitate-pret avantajos pentru ca nu avem astfel de cheltuieli care ar intra in pretul parfumurilor (daca le-am avea) si deci, reusim sa ne sustinem mai usor. Avantaj tu… obtii acelasi produs si implicit aceeasi calitate, dar la un pret mult mai mic! Ideea este ca oamenii sa nu mai fie reticenti la genul acesta de comert, sa inteleaga cum stau lucrurile si ca tot ceea ce vrem sa oferim este calitate. Este si interesul nostru sa ne fidelizam clientii! Eu unul, incerc din rasputeri sa mentin niste preturi avantajoase pentru parfumurile pe care le ofer spre vanzare, care, inca o data spun sunt 100% originale si sa-mi multumesc clientii pentru ca sunt constient ca eu am nevoie de ei si bineinteles ei de mine... nu-i simplu dar daca stii ce iti doresti si vrei sa fii profesionist, se poate! In speranta ca m-am facut inteles...
O zi frumoasa tuturor!
Aproape tot ce e in romania... nu e original.
Tocmai de aia sunt ieftine.
Lelaau
anonim_4396 întreabă: