Probabil sa depui o plangere la protectia consumatorului. Din moment ce ei iti promit returnarea banilor si tu nu ii primesti.protectia consumatorului trebuie sa iti faca treaba.In plangere sa nu uiti sa precizezi ca trecusera 2 saptamani la data in care ai redactat plangerea.Ca si celor de la protectia consumatorului le va lua mult pana sa iti citeasca tie plangerea. Poate mai trec cateva saptamani pana dau de plangerea ta
Oricum. sper sa iti recuperezi banii!
Draga mea, imi pare rau sa-ti spun, dar nici nu-i vei primi pana cand nu vei "face scandal" - sa zic asa...desi...marturisesc ca nu e absolut de loc genul meu...Eu am primit banii inapoi dupa ce i-am amenintat ca ma duc la sediu... Dar de primit, ii vei primi...
Incearca sa contactezi firma prin mail sau chiar la telefon.Produsul returnat l-ai inapoiat cu o copie dupa factura si in ambalajul original si printr-un serviciu de curierat agreat de firma de teleshoping?
Orice firma trebuie sa-ti dea si o garantie deci sunt obligati sa-ti inlocuiasca produsul respectiv pe cheltuiala lor.Pa cuvant dar traim in Romania.