Eu as zice sa ii face ceva personalizat cum ar fi un tricou sau o perna.Sau daca nu faceti o poza si pune`o in rama.
Sau ai putea cumpara doua lantisoare cu cate o jumatate de inima...o jumate o pastrezi tu si cealalta i`o dai ei.Ce zici? Eu cred ca asta cu lantisoarele ar fi frumos.Mie mi-ar place sa primesc asa ceva de la prietena mea cea mai buna.Acum ramane doar ca tu sa decizi.Bafta.
Poti sa incerci sa ii cumperi o bijuterie, ar trebui sa stii ce ii place sa poarte. Uite aici cateva idei: http://www.modanet.ro/produse_Bijuterii_wmbl.html
sau un tricou ma gandesc... http://www.modanet.ro/produse_Tricouri-si-Topuri_wmv3.html
Stiu ca pare stupid, dar este o promotie cu doua reviste hannah monatana dar are la cadou doua inele.Pe unul scrie Best si pe al doilea Friends.Ai putea sa ii dai unul ei si unul tie si sa mai cumperi doua lantisoare cu medalion in care ori tot la fel scrii best friends sau pui o poza mica cu voi.Eu asta i-am facut cadou verisoarei mele cu care ma inteleg cel mai bie
Cadouri:
medalioane personalizate sau bratari ale prieteniei, album personalizat sau daca vrei cumparai un lant COOOl dar personalizeazal cu ceva(nu asculta anamariaro) sau 2 lanturi cu jumatate de inima, o poza in rama, incerca sa-ti amintesti ceva ce vrea de mult timp sau 2 medalioane pe fata sa scrie best friend si-n interior poze cu voi doua! Tu alegi ceva Cool! Bafta
Buna, Rose! Prietenele mele cele mai bune mi-au cumparat de ziua mea un lantisor de argint foarte dragut pe care mi-au gravat in spate initialele noastre iar in fata "te iubim".Am fost foarte entuziasmata si de atunci il am intotdeauna la gat. Alta idee :Ne-am cumparat trei bratari pe care scrie : Best, Friends si Forever. In cazul tau poti lua doua cu Best Friends. Eu ador cadourile simbolice pentru ca de fiecare data cand le vezi iti aduci aminte de persoana respectiva.
Sper ca ti-am fost de ajutor. >
Dupa parerea maea cel mai frumos cadou ar fi 2 medalioane (unul pentru uh altul pentru ea) care sa se deschida si in interiorul sau sa aveti o mica poza cu voi 2.este cel mai frumos cadou dupa parerea mea, altul ar fi un album de poze personalizat (adica sa aveti in el anumite poze dragi ale voastre cu anumite cuvinte frumoase.etk) albumul il poti face in oras in locul unde se skot pozele.nu stiu cred ca ceva in acest gen (ursuletii sau ceva de genul mi se par o pierdere de tymp.ok te pup
Vad ca toata lumea cu aceleasi idei. incercati sa mai schimbati .A.si m`am gandit ca as putea sa-i cumpar cartea: Acedemia vampirilor, cea pe care o citim am2.e ceva care i`ar folosii si ar tine de ea.
Un hamster, eu am primit unul de ziua mea si am fost sOOper incantata, asta daca nu ii este frica de soricei, o cutie pentru bijuterii din lemn, mama are una de la fosat ei colega de banca, si tine la ea ca la ochii din cap
Pai. incearca sa-ti amintesti poate si-ar dori ceva de multa vreme sau poti sa-i iei un lantisor, o pereche de cercei ceva, o bratara cu initiala ei sau cam asa ceva. sau poate o esarfa...ma bucur ca te-am putut ajuta
mirelStoica12345 întreabă: