Pai daca este produs in China e fie Xiaomi fie Huawai, bine mai sunt si alte marci pe piata.
Ai cautat acest telefon pe eMAG, altex, flanco si alte magazine online si l-ai gasit mult mai scump decat in China, si de unde stii care este pretul lui de vanzare in China? E normal ca la noi in tara sa ajunga mai scump, doar nu vrei sa iti ofere cineva transportul gratuit si sa aiba si profit zero.
Spune-ne modelul si anuntul telefonului.
Intr-adevar acum exista pe piata foarte multe fakeuri asta este motivul pentru care si eu am cautat sa-mi iau un S10 de pe olx dar mai bine mai astept 1 luna de zile si-l cumpar nou cu garantie din magazin.
Https://m.olx.ro/......cFesW.html
Și eu aș putea să mai aștept, dar pe eMag sigur n o să scadă până la 1300. momentan e 1700 și cel mai puțin a fost 1600.
Ai aici o lista cu siteuri si poti vedea review de la cumparatori, unde iti pare de incredere si pretul mai mic poti cumpara https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/xiaomi/mi-9t-64gb-p474606075/
Nu recomand Olx... intra pe Cel.ro. Site-ul ala chiar e sigur si produsele desi sunt reconditionate sau resigilate, au aceeasi calitate. Acolo am comandat eu un telefon si o sa mai dau comanda de unul. Sunt preturi mici
Pe cel.ro este 1600 lei.
Evident, dar pe olx nu ai nicio siguranta