Eu o am negru cu alb si marimea S.
Da eu am luat'o din Constanta .
Daca vrei vino in Constanta si vei gasi! Numai tin minte pe unde era da eu am luat`o de langa un restaurant Chinez.
BAFTA! :*
Scz iti mai rapund inca odata.
Si eu am fost domnisoara de onoare si tot aceeasi rochita am purtat.
Am vazut si pe turcoaz . Desi, am o saptamana de cand nu m`am mai dus la CT. E pacat sa mergi degeaba in CTA daca nu gasesti.Prin centru' Constantei sunt foarte multe rochite si sunt si de genu' asta.Eu o sa-mi fac propiul meu blog cu hainute si am sa pun si rochita.
Am mai fost prin Terranova si'am gasit o rochita turcoaz. 140 RON.
Da acum numai stiu daca mai e pretu' asta. Poate l`au ieftinit, poate l`au scumpit!
BAFTA! :*
Ptr ce iti trebuie rochita? o am dar am purtat-o o data. am cumparat-o din Bucuresti.
Din pacate rochita mea nu este masura S, este un L...si nu este chiar identica doar seamana foarte mult! Te pup si sper sa o gasesti!
Http://www.diamondfasion.ro/rochii/162-5942-2.html
asta e ce cauti? sunt si alte culori
Eu am deja 2 bucati. Imi trebuie 3 in total si nu mai gasesc nicaieri. Exact pe turcoaz imi trebuie si pe S. Iti multumesc pentru raspunsul prompt. Oare pe turcoaz nu este in CTA?
Da... littleladybug. din pacate nu mai este nici acolo. Sunt pe alte culori, poate chiar alte modele pe aceasta culoare, insa nicidecum cea care imi trebuie. Imi este imposibil sa cred ca in toata tara s-au epuizat stocurile si as avea asa mare nevoie de rochita aceasta.
Buna caramelO. Voi avea nunta, iar rochitele sunt pentru domnisoarele de onoare. Eu le cumpar pentru ele. Imi lipseste doar a 3-a bucata. A ta este marimea S? Si vrei sa o vinzi?
Da! Aceasta este dar scrie Stoc Epuizat. Deci incredibil! Ce ma fac? Multumesc mult adinaciosescu. Le voi scrie un mail, poate poate. Va rog, daca ma stie cineva de unde as putea cumpara rochia!