Nu se crapa deloc repede si e foarte buna vopseaua, ai grija cu ce o aplici sa nu ramana urme pe adidasi. vopseaua se numeste Sigmaron sau Signarom, gasesti la orice magazin cu mase plastice si detergenti, matreriale de constructii, eu cumparasem din piata de la rahova.
Pe vremea comunistilor exista un fel de vopsea alba de pantofi. poate mai gasesti si astazi
Am o idee mai buna... ce zici daca i-ai da cu crema alba?(speciala pentru incaltaminte)
Si nu uita:incaltamintea se spala cu manutza
! cum sa bagi adidasi in masina de spalat...se spala de mana...
! cum s-ai vopsesti o sa se vada mai rau si se decoloreaza asa... vopsea nu se vinde de la 1 kg in jos...
Ai comis-o
nu te mai chinui cu vopsea, nu degeaba scrie pe eticheta sa nu-i speli in masina
Sa stii ca adidasii chiar se bag la masina adica niciodata nu am spalat eu sau altcineva adidasii de mana cand masinuta ii face albi si curati! tie probabil ca a iesit murdaria din talba si s-a colorat nu stiu! cel mai bine ar fi daca sunt albi complet sa ii bagi in clor nu cu vopsea ca ii strici!
Eu de fiecare data cand imi spal adiadasii mi-i bag la masina de spalat si nu se intampla absolut nimic cu ei