Cum adica ce magazine preferam? te referi la magazinele de haine? daca este vorba de asa ceva eu prefel magaziunul Zara din Mall si multee altele (app... nu ma inteeles ce vroiai sa spui ) dar cred ca raspunsul meu este corect daca nu asta e!
As vrea o funda imi dai plzz
Eu atunci cand trebuie sa imi iau hanute merg la toate magazinele din Cta (pentru ca aici stau) care mi se pare ca au produse mai bune, de la magazinele mici de cartier la cele mai mari cum ar fi tomis, casa modei etc. Iar online un site care imi place foarte mult este : http://www.starshiners.ro/ :X
Un An Nou fericit iti doresc!
H&M
C&A
Piazza Italia
Terranova
Only
uneori Kenvelo si House of Art [astea sunt singurele din cele enumerate pe care le gasesc la mine in oras]
Nu-mi place sa probez haine sau orice altceva, spun " e/sunt frumoasa/frumoase" ca sa scap de acea teroare sa schimb hainele. Eu (din pacate) si cu surorile mele mergem in piata (stau in sectorul 2, deci piata de pe langa Kaufland) si acolo gasim cam ce am nevoie, daca nu gasim mergem la un magazin care nu faci mai mult de 5-10 minute de acolo (piata) si daca nici acolo nu gasim cotrobaim (adica ele, eu ma plang in cand sa se termine) pana gasim (ce palpitat o. o). Cam asta ar fi.
ZimniceaCarrefour întreabă: