| Hahaha_5483 a întrebat:

Am o probema vreau sa-mi iau niste pantofi noi cu toc si mama nu ma lasa ca zice ca am la pantofi

eu m-am gandit ca de craciun sa-mi cumpar eu singura si sa pun sub bradlaughing si dimineata sa-i multumesc mamei ca mi-a luat pantofi si ia va zice ca nu ea ia luat dupa asa sa-i multumesc tatei si el va zice nu el ia luat si asa nustie nimeni cine ia luat si ma fac si cu pantofi

ce ziceti este o idee buna? multumesc mult pentru. raspuns!

7 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Uuu` smug ce taree`i ideea ta :X. Te superi daca ma insir si eu din ea? whistling big grin

| Ade a răspuns:

Eu zic sa nu faci asa, stii cum is parintii: de unde au aparut, nu poti pastra ce nu-i al tau...eu zic sa tii cumperi si sa-i porti spundu-i ca i-ai primit cadou sau chiar ca tu ti-ai cumparat.bafta.

| MoonShadowxB a răspuns:

Eu am pus ideea in aplicare de Mos Nicolae si mama a ramas foarte surprinsa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ii faci pe parintii tai sa creada ca exista Mos Craciun laughinglaughing f tare ideea love struck

| kidaa a răspuns:

Ce tare! si eu fac la fell

| marilena04 a răspuns:

laughing interesanta ideea laughing dar ii dai prietenei tale cele mai bune spre exemplu sa ti-i aduca cadou de craciun iar daca parintii vor intreba ii psui ca prietena ta a stiut ca vrei acei pantofi si ti i-a luat big grin laughing

| honey_5661 a răspuns:

Da este o idee buna. astfel nu te va mai certa mai ales ca este si sarbatoarea craciunului. vor fi si ei incantati si amuzati happy succes. imi dai fundita :*?