| sonia_9016 a întrebat:

am o problema! ziua tatalui meu este pe 25 decembrie si nu stiu ce sa ii iau! cine are idei va rog ajutati-ma!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cati bani ai, portofel are? o agenda, un pix, o mapa, caciula, fular, manusi.

| costyn162 a răspuns:

Ce frumos! Si eu as vrea sa fiu nascut de Craciun. Cand e vorba de parinti cred ca cea mai frumoasa optiune de cadou o poti gasi tu pentru ca tu ii cunosti mult mai bine decat noi si sti ce le-ar placea.

| LCD a răspuns:

Cu siguranta sti daca ii lipseste ceva, pentru ca locuiti impreuna, banuiesc happy
haine / parfum / o carte / etc

| ioana181 a răspuns:

O sticla de vin bun big grin

| DiannaDi a răspuns:

O cana de exemplu cu inscriptii de genul "pentru cel mai bun tata"
va fi foarte fericit.asa.sau seturi de spray cu geluri de dus adidas, au preturi acceptabile...succes

| noname_1116 a răspuns:

Hmm asa cum a spus Ioana 181 : O sticla de vin bun. Nu neaparat vin poti sa iei si un J&B sau Jack Danielswinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi aduc aminte cand i-am luat tatalui meu o bricheta interesanta cu care sa isi aprinda tigarile lui ieftine de la rushi!

| laracroft a răspuns:

Pai ai putea sa-i iei un parfum, un ceas, o carte interesanta, un articol de imbracaminte...si nu mai stiulaughing

| laurika2990 a răspuns:

Intreba-l pe tatal tau ce culoare ii place si cumparai o cravata de ce culoare ii place si daca nu gasesti cravata cumparai o camasa de ce culoare ii place asa zic eu...happy

| olimpiaherra a răspuns:

Portofel+cravata+agenda(daca mai ai bani)