Daca ai ochii albastrii si esti blonda, poti purta haine albastre ( un albastru mai inchis ), un mov, se pote si negru, si albul, si un violet mai inchis. Funda? :*
Pai cele mai potrivite culori sunt cele stridente care se potrivesc mai ales blondelor deschise si brunetelor inchise.
adica daca ai ochi albastri ar merge turcoaz, bleu ca cerul si bleomarin ca sa iti evidentieze ochii. In nici un caz galben. Cun un ruj strident rosu sangeriu merg mai multe nuante de rosu. Daca vrei potiincerca combinatii mai elegante gen rosu cu negru sau albastru cu negru, sau combinatii mai rebele mov/roz cu negru. Maronul si verdele, daca intr-adevar le doresti, nu in cantitati foarte mari... cel mai bine in combinatii cu culori deschise precum alb, crem etc sau ca accesorii pentru aceste culori. Maro merge binecam cu orice bluza daca eseun accesoriu in stil vechi ca si cum ar fi grecesti sau egiptene daca ma intelegi.
cam asta m-am gandit eu dar mai cauta si pe internet.
GALBEN EXCLUS!
Asa sunt si eu si toti mi-au zis ca imi sta bine in galben si roz...si tie cred ca ti-ar sta bine
*p0i...
---eu zic ca te avantajeaza roz~siclam, albastrul marin, rosul, negrul si turcoazul... #din punctul meu de vedere#