| Georrggy a întrebat:

Am parul blond si vreau sa imi iau o rochie. Ce culoare credeti ca ar trebui sa fie? Funda happy

Răspuns Câştigător
| TraficDeMentosane a răspuns:

In majoritatea cazurilor blodele asrata super in rochii de culoarea rosie si neagra love struck. Asta daca iti plac curolire astea, daca preferi alte culori, nimic nu este exclus big grin. Depinde si de nuanta pieli tale :d. Poti incerca turcuaz, sau albastru marin happy!
Succes!

15 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Albastru electric

| dragos9234 a răspuns:

Alba.
Incearca stilul Gwen Stefani.

| AngyDulcik a răspuns (pentru dragos9234):

happyhappybig grin

| dragos9234 a răspuns (pentru AngyDulcik):

? Ce?

?

?

?

Eu i-am spus sa incerce stilul Gwen Stefani iar tu mi-ai bagat doua happyhappy si un big grin.
Cand am spus ''CE?" vroiam sa stiu ce ai vrut sa transmiti mai exact prin acele emoticoane...

| Kasia a răspuns:

Albastru colbalt, tangerine sau turcoaz.

| VampireBlood a răspuns:

Albastra sau roz

| SoranaCs a răspuns:

Roz

| GutzEmy07 a răspuns:

Rosiee...big grin

| Corina300 a răspuns:

Buna. Eu consider ca ti-ar trebui o rochie albastra sau turcoaz. Sunt culorile mele preferate si dupa parerea mea blondelor le sta cel mai bine in ele. Si eu sunt blonda si de cate ori am purtat aceste culori am primit multe complimente frumoase, insa asta depinde si de culorile pe care tu le preferi. Succes, sper sa faci alegerea buna.

| AngyDulcik a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa iti cumperi o rochie rosiehappybig grin... Sper ca te-am ajutat!big grin

| Izua a răspuns:

Pai depinde si de nuanta si de ce culori iti plac tie. Poti incerca albastru, negru, roz, rosu, alba si multe alte culori. Sfatul meu probeaza rochii de diferite culori si o sa afli in care iti va sta cel mai bine. Multa bafta!