Deci... ai comandat o gonflabila? Ce model? Am si eu niste dureri sufletesti, ar prinde bine una.
Sa fii sănătos, ăia de la eMAG au luat-o abia joi dimineața, la sediu in oras o ajuns azi ca in weekend nu lucrează nici dracu...nu te aștepta decât miercuri sa o ai daca curierului i se face milă si ți-o aduce
Sincer acu', cand am nevoie de un produs si locuiesc intr-un oras resedinta de judet unde se afla un magazin cu acel produs, fac efortul de a merge pana la magazinul fizic si in 1/2 ora il am. Nu astept o saptamana sa-mi vina curierul acasa, doar dintr-un moft de a comanda on-line.
Scuze, 21 de minute, dimineata asta erau 22, uneori poti face 1 ora daca e mult trafic, crede-ma, stiu.
https://www.google.com/......86603,12z/
Si eu cred ca o sa iau decizia asta, chiar daca in vremurile bune, cand nu stia nici dracu de SameDay comandam doar de la eMAG, flanco si pcgarage. Am auzit oameni planganduse ca au primit mesaje de la eMag, cum ca SameDay le-a pierdut coletu'. Cred ca cea mai mare problema a mea e ca ma documentez legat de ceva, abia dupa ce am facut acel ceva.
Cumpar multe piese auto si am lucrat o perioada cu Autoeco.Din cauza ca au renuntat la Cargus si au ramas doar cu Sameday am renuntat la ei si cumpar de la Autokarma. Sameday lucreaza haotic, uneori vin dupa 3 zile alteori vin si dupa o saptamana, uita sa dea chitanta sau o completeaza gresit, au soferi ciudati care dau doar beep etcCargus venea intotdeauna a doua zi la ora 9:00.
La confirmarea comenzii la orice comanda online daca aud de Sameday cer alternativa, daca nu se poate anulez comanda.
Apropo, am primit si un mesaj de la ei in care mi-se zicea ca o sa livreze ASTAZI, mai am sanse sa-l primesc, chiar daca centrul lor s-a inchis? Apropo, locuiesc la 22 de minute de sediul lor din Alba.
Nicio sansa. Vor spune ca ori nu ai raspuns la apelul telefonic, ori ca nu te-au gasit acasa. Am patit la fel tot cu ei.
Stiu ca ei sunt obligati sa livreze toate coletele la termenul lor maxim de livrare, trebuie sa se scoata si ei din rahat si din sansa de a ramane fara job, traim in Romania, companiile nu au nicio urma de respect pentru clienti si probabil ca asa o sa ramana, pentru ca le permitem sa-si bata joc de noi.
Si ghici ce, fix mizeria asta s-a intamplat, am primit acum 2 minute mesajul asta.
Curierul nici nu cred ca poate primi mesaje. Are un aparat de pe care suna. Iti recomand sa il suni si sa le lasi dracu de mesaje
Nu e prima data, dar a doua experienta cu SameDay si astept de miercuri, cu Fan Courier, nu am avut niciodata probleme, la fel si cu Urgent Cargus si Nemo Express si sambata am primit mesaj cum c-ar veni si in programul de pe gougal arata ca lucreaza pana la 14 sambata, pana si pe site-ul lor arata asta.
Uneori vine a doua zi alteori vine la o saptamana, depinde cand ai plasat comanda.
Nici o firma de curierat care lucreaza cu eMag nu lucreaza in week-end. o sa vina saptamana asta, zici ca e prima data cand faci o comanda