Nu cred ca era gol. Au camera care dovedeste ca ti s-a livrat comanda si ca tu ti-ai ridicat coletul.
Lasă vrajeala.
Răspunsul dvs. este un proces de intenție. Nu este formulat ca să mă ajute, ci ca să mă acuze nefondat, de o faptă pe care nu am comis-o. Dacă aș fi procedat după cum susțineți dvs., nu aș fi postat întrebarea.
Cam de necrezut povestea ta... În primul rând să fie lockerul gol și apoi să nu-ți răspundă nimeni de la suport timp de două săptămâni. Nu am auzit niciodată de un asemenea caz cu o comandă de la Emag.
Dar presupunând că așa stau lucrurile, trebuie să insiști la Emag. Pe chat-ul din cont sau telefonic. În plus, la easybox există camere, se poate vedea cine a lăsat și ridicat colete.
Au văzut cu siguranță pe camere Și au spus că transmit autorităților îndreptățite. Apoi nu am mai primit decât un e-mail în care mi se cerea să nu revin pe chat, că au nevoie de timp...
Putin probabil ca lockerul sa fie gol. Ei probabil au o camera care supravegheaza easybox si pot verifica daca tu a luat pachetul sau lucratorul nu l-a pus.
Cu siguranță au verificat deja. Mi-au transmis un email în care mi-au spus că au nevoie de timp, dar au trecut deja două săptămâni și nu au rezolvat situația.
Salut. Si eu am patit la fel. Au comasat 3 comenzi, iar ele au fost incarcate in 2 sertare EasyBox. Unul dintre produse nu a fost incarcat in sertarele respective, iar acum astept de o saptamana sa verifice imaginile de pe camere. Se pare ca nu este un caz izolat. Probabil este o practica a celor de la firma de curierat.