Daca ai primit mesaj inseamna ca o sa vina coletul, poate nu au actualizat AWB-ul. DPD este jalnic ca curier. M-au pus de doua ori sa merg eu dupa colet pana in centrul orasului pentru ca ei "nu stiu orasul". Cumpara dracu un GPS sau renunta la job daca esti incapabil sa livrezi marfa, si dupa o masina de spalata ar trebuie sa merg pe jos sa o car in spate? Nu mai folosesc serviciile lor. Pana si fan curier iti vine la poarta.
Cam toate serviciile de curierat fac livrarile de pe o zi pe alta daca distanta e mica. Daca ai primit mesaj pe telefon inseamna ca vin.
A venit mai devreme. Acum m-am prins de ce imi aparea asa pe site. Firma de la care am comandat mi-a trimis pe mail un awb dar ala nu a fost expediat (cred ca doar il inregistrase in sistem cu datele mele) pentru ca atunci cand am primit mesaj de la DPD era alt awb scris acolo si ala era cel corect.
Buna!
Daca ai primit mesajul ca ti se va livra comanda, atunci va veni sigur. Poti suna curierul pe numarul din mesaj sa-ti spuna cu aproximatie ora la care va ajunge la tine. La fel am patit si eu azi cu un colet livrat de FUN COURIER. Pe site coletul se afla pe drum spre fan curier Ploiesti, dar curierul era la usa )))))))))))) Nu este actualizata in timp real starea coletului si de asta apar astfel de situatii.
Dar ideea e ca nr din mesaj nu e al curierului ca el m-a sunat dupa alt nr
Oricum a venit pana la urma