Bună.
Vai ce înaltă ești! Eu am 173 cm și port toc înalt.
Nu-i ține în dulap și nici nu-i vinde, poartă-i că așa îi stă bine unei fete, să fie înaltă cu picioare lungi nu pitică.
Nu trebuie să fie un complex pentru tine înălțimea.
Pa, pa.
Sărut mîna poţi pune o poză cu pantofii? Să-i vedem? Şi cu cît îi vinzi? Ce număr sînt? O zi super să ai. Cristi.
Pai da si tu un mass la prietenele tale de pe mess si cine e interesata ii dai o poza cu ei Eu asa am facut cu o pereche de adidasi si o bicicleta Si nu uita sa negociati pretul
Deci pot sa spun ca este o mare coincindenta.Eu am primit anul trecut 2 perechi de pantofi tot inalti rosii si sunt super si eu am 1, 75 inaltime si am incercat sai vand dar n-am reusit la nimeni si nah... ii tin de orice eventualitate[cu toate ca in afara faptului ca sunt inalta am probleme medicale si nu pot purta]
Eu am 1,77 si port tocuri sunt de acord cu Legiuitoarea, pantofii cu toc confera feminitate si nu ar trebui sa-ti fie jena ca esti prea inalta asa e frumos
Eu am 1, 77 si port tocuri sunt de acord cu Legiuitoarea, pantofii cu toc confera feminitate si nu ar trebui sa-ti fie jena ca esti prea inalta asa e frumos
God si eu am 1, 70 si port tocuri fara probleme... Cum a spus si legiutoarea o fata este frumoasa inalta cu picioare lungi... Poarta-i!>
anonim_4396 întreabă: