| Dvmasster1 a întrebat:

Am returnat niste produse la eMAG dupa 5-6 zile de la cumpararea lor. mai trec cateva zile, cam doua saptamani, si ma duc la banca sa-mi scot banii pe care trebuiau sa-i primesc inapoi. Dar ghici ce, nu am primit nimic! Wtf? Ce sa ma fac?! Sunt disperat, practic am dat 1, 500 lei pentru NIMIC. Vroiam sa sun la ei, dar ma gandesc ca daca sun la ei, iarasi ma vor pune in asteptare vreo 13 minute doar ca sa primeasca ei bani din apelul meu. Help, please.

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Procedura dureaza pana la 30 de zile! Tu vrei banii dupa 5 zile? Puneti mana si mai cititi!

7 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Daca nu vorbesti cu ei de unde sa stii?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa primeasca bani din apelul tau? eee hai sa nu fim paranoici chiar. Pune mana si suna daca vrei sa vezi ce se intampla cu banii tai. Eu ma indoiesc insa ca dureaza doar 5-6 zile pana iti da banii inapoi

| PeFuga a răspuns:

Ori dureaza mai mult, ori s-a produs o incurcatura. Suna sau mergi direct la ei. E singura solutie!

| andre3aph a răspuns:

In maxim 30 zile o sa-i primesti

| leivi a răspuns:

Nu platesti cand vorbesti! Suna-i! Sau daca stai intr-un oras mai renumit du-te la sediul lor, eu stiu ca au sediu la Dedeman!

| cristinel98 a răspuns:

Trebuie sa te duci tu la magazinul eMAG Is spui ca n so primit banii or returnarea produselor. Sper ca te am ajutat :-D

| Cătă_Cătă_1992 a răspuns:

Contacteaza-i neaparat printr-un mod, 15000 lei e o suma mare.
http://www.emag.ro/info/contact-relatii-clienti