Asta se inatmpla persoanelor dotate si care au picioarele mai apropiate, prin ferecare materialul se incinge si intr-un final se rupe. pot zice ca este imposibil sa gasesti pantaoni care sa nu se rupa.
Si eu am problema asta. Ma intreb daca detergentul cu care spal hainele chiar influenteaza tesaturile atat de tare si ar trebui sa-l schimb. Acuma ca asa arata in reclama e altceva.
Buna! se pare ca ai o mare problema (nu rad ). nu ai ce face ai pot largi intre picoare sai sa ai lasi asa numai ca ti se vor rupe mai repede :
pa pa
pa pa
Uita-te la ce categorie ai pus intrebarea si afli singura raspunsul. Egal ce marca cumperi, hainele in general sunt asa facute sa nu tina o vesnicie.
Lolita ti-a dat cel mai bun raspuns. Daca picioarele tale sunt mai pline si sunt si apropiate(adica nu ai distanta intre picioare ca cei care sunt cracosi), atunci este normal ca, purtandu-i se freaca materialul si acesta, dupa un timp, se rareste si se rupe. Sa stii ca se pot coase, se pot pune niste petece tip blazoane, care sa fie trase la masina si atunci inlocuiesti de fapt portiunea roasa, cu un material asemanator si vei avea iarasi liniste pentru o buna bucata de timp.
Succes si nu-ti fa probleme, altii au "necazuri" mai mari.
Poate ca pantalonii sunt de vina incearca si tu o marime mai mare sau poarta in fiecare zi pantaloni diferiti astfel riscul de a se rupe cusatura e mai mic .
Poate magazinul din care ii iei este nasol... Du-te la LTB, sau la Zara...Gasesti sigur ceva calumea
Depinde si de greutatea taDaca esti putin mai plinuta poate asta e motivul; dar si eu sunt mai plinuta si nu am problema asta
Deci probabil e de vina calitatea pantalonilor. Incearca si alta marca de pantaloni