| dds2103 a întrebat:

Am trimis o cerere de retur pe elefant.ro pentru o carte. Ideea e ca nu mai am cutia in care a venit original. Am inteles ca se pot face retururi și fără ambalajul original sau factura ce a venit in cutie. E necesar sa introduc și factura la retur și ar fi ok daca as printa-o direct din mail? De asemenea, are cineva idee unde as putea găsi locatia la care trebuie trimis coletul sau daca are direct curierul eticheta de retur? Mersi.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Destinatia unde trimiti pachetul inapoi iti va fi comunicata de cei de la Elefant.ro, dupa ce se accepta cererea ta de retur.

Cartea se va impacheta cu grija, intr-o alta cutie, in asa fel sa nu se strice sau deterioreze pe drum, ca nu-ti mai primesti banii inapoi, apoi chemi curierul si o predai ambalata, punand eticheta noua pe ea.

| VoidEternal a răspuns:

Nu contează dacă ai sau nu cutia in care ai primit cartea. Doar sa fie ambalata. Restul condițiilor le găsești la ei pe site in termeni și condiții. Spor la citit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai mai cumpărat cartea daca o returnezi oameni zăpaciti, pana primesti banii inapoi dureaza 2 saptamini asa ca daca nu ai ambalajul original nu o mai returna, nu iti place cartea da o cadou cuiva care o va citii, si data viitoare inainte de a plasa comanda gîndeste te daca ai neaparat nevoie de acel produs sau nu, ca incurci oamenii, ăia acum trebuie sa iti dea tie banii inapoi ca tu te ai razgîndit ai toane cand vrei cand nu vrei, nu se face asa ceva niciodata ai cumpărat o nu iti place o dai cadou sau o arunci punct

| dds2103 explică (pentru anonim_4396):

1 la mână, politica de retur există cu un anumit motiv.
2 la mână, cartea a venit cu zgârieturi și murdară de la ei. nu o sa accept un produs in condiții precare.
3 la mână, dacă n ai ceva constructiv de adus conversației și vorbești numai pentru că îți place să te auzi vorbind fa asta in alt loc te rog.
Toate cele bune