Esti or, or, Am un pachet de primit(cred ca peste 2kg) si o sa il primesc prin posta romana... nu vreau sa merg la posta, stie cineva daca au servicii si de livrat acasa? si daca da, care este pretul? daca nu l-ai comandat, spune-le sa-l trimita prin prioripost. apartine de posta romulana. daca l-ai comandat prin coletpostal iti vine la posta.este ok?
Bună.
Nu-l primești acasă, ci trebuie să mergi la poștă pentru ridicarea coletului.
Pa, pa.
Tu nu intelegi ce am intrebat eu! fratilor decat sa raspundeti asa mai bine nu mai raspundeti deloc! am intrebat, au servicii si de livrat acasa? si daca da, care este pretul? ce imi raspunzi ca daca nu ma duc il trimite inapoi peste 3 zile, asta stiu si eu, dar daca intri pe site-ul lor ceea ce ma indoiesc ca ai facut tu, spune ceva si despre livrarea la domiciliu! daca tu nu ai citit si nu sti nu mai raspunde, poate am o problema de nu pot sa ma duc, asta nu este treaba ta, treaba ta este sa imi raspunzi la intrebare sau sa o ignori, nu sa imi raspunzi ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, ca sunt puturoasa. Pur si simplu, daca nu stii si nu esti informat nu mai raspunde si cu asta basta!
Esti or, or, Am un pachet de primit(cred ca peste 2kg) si o sa il primesc prin posta romana... nu vreau sa merg la posta, stie cineva daca au servicii si de livrat acasa? si daca da, care este pretul? daca nu l-ai comandat, spune-le sa-l trimita prin prioripost. apartine de posta romulana. daca l-ai comandat prin coletpostal iti vine la posta.este ok?
Miiiiisca-tz curul la posta, lipitoare ce esti! E greu mersul pe jos, ha? Plateste atunci un vecin sa se duca cu buletinul tau sa il scoata si sa ti-l aduca, printesa ce esti!
La posta romana?
Vine curierul la tine acasa cu ce ai comandat, dar trebuie sa specifici.