La 12 ani va masturbati? mai copii, de fotbal ati auzit? de plimbari in parc? se strica lumea asta rau de tot!
Sunteti prea tineri pentru asa ceva, riscurile sunt enorme pentru acum si pentru mai incolo, vedeti'va de copilarie! Daca baiatul insista, nu te mai intalni cu el! nu pot sa nu ma minunez de ceea ce vad aici pe site
Si ce cauta la shopping? Vreti sa o faceti printre rafturile unui magazin de haine, sau ce?
O intrebare mai timpita ca aceasta nici ca se putea pune. dar nu cred ca ai doar 12 ani cred ca esti vulpe batrina.
Ai timp sa faci sex mai tarziu! Iti pui in pericol sanatatea, plus ca esti foarte mica! La 12 ani ma jucam cu papusile! Sfatul meu nu il mai chema pe la tine si cu va mai masturbati unul in fata celuilalt! Asteapta macar pana la 16-17 ani cand vei fi dezvoltata si vei stii ce vrei de la o relatie! Sa faci asta de la 12 ani mi se pare o prostie!
A inebunit lumea doamne mare iti e gradina ff mare pakat ca st prea multi prosti in ea
Hai ma lasi? Glume de ca**t si lipsa de ocupatie. Cica ajutor, pai cine dracu tepune sa-l bagi in casa si sa te masturbezi in fata lui?
Cine e de vina? daca el a vazut felul de copila ce esti, o... in devenire, o sa iti tot ceara
In caz ca cineva isi bate joc: "Ha, ha ha ce m-am amuzat."
In caz ca nu e gluma: "Toamne maica, ce dracu la varsta asta? Daca tu ne ceri ajutorul inseamna ca nu vrei sa o faceti insa de ce te mastrubezi in fata lui in loc sa refuzi, daca tot nu vrei sa o faceti?"
ceva scartaie in povestea ta
Vi se pare ca sunteti destul de maturi ca sa va ganditi la astfel de lucruri? inca sunteti copii si asta inseamna ca trebuie sa va traiti copilaria. grija mare, pentru ca s-ar putea sa va para rau mai tarziu...
Nu e nimic rau sa te masturbezi dar chiar la 12 ani? eu nici nu stiam de masturbare la 12 ani dar sa o practic
Si ce treaba are cu shoppingul? La 12 ani mama? de ce te grabesti, vine sfaritul lumii?!
Whoa cate raspunsuri! Exprimand aceeasi parere.Pe care o impartasesc si eu, bineinteles.
Esti prea mica pentru asa ceva. Te grabesti prea revede. Mai asteapta ca doar o sa ai ocazia, dar mai incolo. Spune-i ca nu esti pregatit-a pentru asa ceva. doamne. poti sa iei ceva boli de la el, sau sa ramai gravidaaa. Doamne. ai grija ce faci. papaaa. fundita?
cred ca glumesti. La 12 ani nu stiam ce inseamna masturbare sex sau alte chestii de acest gen.La 12 ani ma jucam cu papusile, ieseam in parc la plimbare, jucam chiar fotbal cu baietii in nici un caz nu ma gandeam la sex. Ce intrebari, acum ceri ajutor dupa ce ai facut tampenii in fata lui, dc nu ai cerut ajutor inainte? sigur ai fi primit multe sfaturi...cu siguranta nu e o gluma, in ziua de azi nimic nu ma mai mira. nu trebuie sa faci asa ceva, ti-ai distruge copilaria, ar fi pacat... e asa frumoasa copilaria, trebuie traita din plin pentru ca timpul trece, si nu se mai intoarce.ai grija ce faci
Mei.si eu am toth 12 ani. da acum nu carezi cu esti cam mk.nup zic cu nu trebuie sa ai un preten ca si eu am o iubita... da nici nu ne gandim la asa ceva.eu zic sa ii zici sa lase prostiile si sa se maturizeze. daca el se masturbeaza.nu trebuie sa o facii si u.gaseste pe altcineva. a innebunit tineretu doamne .