Il poti purta cu o bluzitza stramta pe dedesubt. si cu niste pantaloni negri, tot stramtzi. poti adauga si niste pantofi draguti culoarea bluzei . Funda?:d
Daca este mai lung il poti purta cu colanti. Dupa descrierea ta, pot spune ca am si eu o bluza asemanatoare. Asa ca iti voi spune ce am purtat eu.
1) Cu colanti luciosi, niste ghetute...sau orice altceva{in afara de bocanci sau cizme}, niste jambiere cu blanita albe, un cojocel alb.
2) Tot aceeasi colanti luciosi, pe dedesubtul puloverului o bluza neagra{o helanca}, cu cizme nu foarte stranse pe picior.
Eu cam asa as purta... sper ca te-am ajutat! Funda?
Poey. Grea decizie
Dar puneti niste blugi mai inchisi sau deschisi cum preferi uh
Si o pereche de bascheti si niste balerini
Iti va sta super Frmss
Ori daca vrei sa iti arate talia, ia-ti niste egari negri sau roz cu niste balerini iti va sta super
Pai cred ca ar trebui sa-l porti cu o bluza mai subtire pe dedesubt care sa se potriveasca cu puloverul cu niste egari ar putea fi de culoare gri si cizme sau botine... Sper ca te-am ajutat! fundita?:X
Pai il poti purta cu o bluzitza stramta, si cu colanti
cu cizme o sa iti stea super. funda
Poti purta acest plover si cu o rochitica foarte scurta cu maneca lunga, intr-o culoare contrastanta si cu cizme fara toc, stranse pe picior.