| Mebutterfly a întrebat:

Am vazut la unele tipe, ochelari dinaia cu linii pe ei, din plasic. Cum se poarta aia mi se par cam ciudati in primul rand nu vezi mai nimic si in al doilea daca te bronzezi cu ei pe ochi cred ca iti raman linii :)) deci pentru ce is? numa asa de,, vai ce smecher is"?
http://1.bp.blogspot.com/......C00895.JPG

Răspuns Câştigător
| KisaTheCute a răspuns:

Nu, sunt pentru club. Se purtau cei negri, renumitii BlackShooters. happy :X Sper ca te-am ajuta.

6 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Da, doar asa de "vai ce smecher is", vorba ta. E evident ca nu au nici o intrebuintare practica din moment ce nu au nici macar lentile. Nu iti folosesc la nimic.

| Betty18 a răspuns:

Nu sunt genul meu acesti tip de ochelari dar.am o prietena care are... ii poarta mai mult ca accesoriu nu sa se protejeze de soare

succes

| Fury a răspuns:

Presupun ca da. Are si o prietena de-a mea si ea ii are de la Constanta. Se gasesc pe la mare dar nu ajuta la nimic, adica nu protejeaza de soare sunt doar de forma, cred, pentru aspect

| MsGossier a răspuns:

Pai cred ca da...,, vai ce smecher is''
fiecare cu gustul sau

sunt cam la asa model numai ca cu punncte aia stiu ca cind te uiti la tv corecteaza vederea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomandati pentru cocalari si pitipoance. Atita timp cit nu au utilitate, si nu te fac de cit sa arati cit esti de prost, ei ii folosesc ( adolf )

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Sunt pentru zilele in care soarele prajeste pamantul pentru ca iti poti proteja chestia aia de sub ochi care nu stiu cum o cheama :S