| Sonia822 a întrebat:

Am vrut sa cumpar un produs de pe ebay, am trimis oferta de pret, sellerul a acceptat-o, am primit mesaj automat ca am 4 zile la dispozitie sa platesc. Azi, cand sa fac plata, apare jos sub produs mesajul SOLD. S-a vandut intre timp sau apare asa pentru ca l-am ``rezervat`` eu cele 4 zile, stie cineva cum functioneaza ebay?

5 răspunsuri:
| AIex32244 a răspuns:

Nu stie nimeni cum functioneaza ebay in cei 27 de ani de la infiintare.
Te-ai trezit tu desteteapta planetei sa intrebi.

| moims a răspuns:

Ebai*

| ChiarEu2 a răspuns:

Când am fost în State și am încercat să cumpăr de acolo, am pățit la fel și produsul era într-adevăr deja vândut după ce am vorbit cu vânzătorul. Nu știu dacă există și termenul de "reserved". Cel mai bine, vorbește cu vânzătorul.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai platit si s-a acceptat plata, atunci ti s-a vandut tie marfa.
Daca nu, atunci s-a vandut altcuiva.

| relian a răspuns:

Apare asa pentru ca l-ai cumparat tu.Tu trebuie sa platesti in cate zile a zis ebay.
Deci fa plata, produsul este al tau in zilele alea 4 cat tiau zis aia. Ebay functioneaza struna, totu este exact cum ar trebuie sa fie.Eu am cont de f multi ani,stiu f bine cum functioneaza.
Vad unu pe aici spune ca a fost in state si a luat de pe ebay, apoi vanzatorul a vandut altcuiva laughing bate campii, minte, ori na platit in termenul ce i s-a dat.
Nu exista ce zic unia pe aici, habar nu au cu ce se maninca ebay. Ebay este magazinul online cel mai sigur si serios din toata lumea.
Tu nu l-ai rezerbvat, l-ai cumparat deja.Umreaza sa platesti, asa ca apare sold, daca nu platesti, atunci vanzatorul il pune iar la vanzare, nu stiu tu ce o sa faci, banui ca ti se da bile negre laughing iti poayte da ala feedback negativ.