| ioana_5848 a întrebat:

Argintul... cum il putem pastra ca sa nu se innegreasca? funda happy

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Pai simplu. nu il lasi sa ia contact (faca contact era cacofonie) cu nimic umed. argintul in contact cu apa se inegreste. dar ca sa il albesti il speli cu bicarbonat (pasta de dinti spre ex)

7 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Ţine bijuteriile din argint în săculeţe din catifea,mătase sau bumbac,ceva moale oricum,ori în casetuţe speciale. Bijuteriile cu diamante sau alte pietre, ca să le cureţi, ţine-le într-o soluţie de apă caldă şi săpun vreo 15 min iar când le scoţi, sterge-le cu o periuţă de dinţi mai moale sau o cârpă. Ca să fie mai strălucitoare, sterge-le cu o soluţie din apă caldă cu puţin amoniac.
Lustruieşte bijuteria cu o cârpă de bumbac moale.
Argintul ştiam că se mai spală şi cu pastă de dinţi. Baftă!

| fuckThisLife a răspuns:

Sa il speli cu pasta de dinti din cand in cand, vb ft serioshappy

| mimikafrumusika a răspuns:

FuckThisLife are dreptate la mine a mers. Spala-le cu o periuta veche.

| YoanaYo a răspuns:

Da, si eu am aflat de la profesoara mea de chimie ca acesta trebuie spalat ca sa ramana curat. Argintul se innegreste si in contact cu aerul

| Lully_3323 a răspuns:

Pai. daca il porti... nu trebuie sa fie bagat in apalaughing. Iar daca pur si simplu il tii pastrat, pana la urma tot se innegreste,cred. big grin.dar exista metode cum sa faci dupa ce s-a innegrit, sa-l faci la loc, dar nu le stiu. scuze...parca era ceva cu bicarbonat de sodiubig grin

| Stefana98115_8214 a răspuns:

De pastrat nu stiu sigur daca poti dar stiu cum sa-l cureti il bagi in spirt si freci usor

| xonia_7291 a răspuns:

Ca sa nu innegreasca argintul trebuie spalat in bicarbonat

Întrebări similare