| Diiiia a întrebat:

As dori sa slabesc intr-o luna cel putin 5 kg sau mai mult. Dar nu stiu cum.
Va rog ajutati-ma multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Halloween a răspuns:

Iti spun cum am facut eu: poti sa mananci orice dar totul cumulat sa aiba sub 1000 de calorii iar dupa ora 5-6 nu mananci deloc, doar apa sau ceai fara zahar.Meniul meu zilnic era:dimineata-un iaurt(80-90kcal), si doi cremwursti(150kcal) sau daca nu cereale simple cu lapte(300kcal)...la ora 10 un fruct... iar pe la 4 mancare de restul caloriilor.Mai a un sfat pentru tine:uitate pe net la lista caloriilor din alimente sa ai dupa ce te ghida si fa macar un pic de exercitiu fizc.Iti spun eu ca intr-o saptamana slabesti 5 klograme(asa am slabit eu) iar restul saptamanilor cate un kilogram.

8 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Multa miscare!

| Catte a răspuns:

. Sora mea i-a niste chestii pe care i le-a prescris un medic. e ruda cu noi.laughing. in fine.nu cont.happy. Se num 'HERBEL PLANT' ...numai ca.sa iti iei tot ce treb.sunt ff scumpe.are prafuri.seikuri.in loc de mancare.pastile.deci.e foarte greu. dar a slabit considerabil.mai mult la picioare se observa. dar avand in vedere ca a inceput tratamentul de vreo luna. a slabit multisor.hee hee. si chiar se observa.
:*

| Catte a răspuns:

Http://www.firmeproduse.ro/pictures/produse/greutate1225958532.jpg
chestii din astea.
http://herbalife.uv.ro/formula2_herbalife.jpg
. si are foarte multe.
:*. poti incerca. ea avea 75 de kg.:). si acum are 68.;)).dar.repet.treb sa te tina buzunarul.;))

| zeenath a răspuns:

Intra pe blogul meu www.angelahaq.blogspot.com Cu acel regim si fara miscare am slabit prima data 6 kg in 2 saptamani, iar acum am slabit 4 kg in 1 saptamana. Bafta!;)

| alexutzul a răspuns:

Du-te la sala, alearga, fai sport.Succes

| oriflame_9415 a răspuns:

Mananca echilibrat si tine si tu cura asta ca la mine a funtionat:dimineata 500ml apa de izvor sau plata dupa minim 40minute mananci dar nu mult si fara sa te saturi(elimina cat poti painea)si ultima masa sa fie pana in 19 iar dupa 2 ore mai bei 500ml apa.mananca si mult pepene rosu ca slabeste. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cataloggeneral.ro/......21590.html
retete si sfaturi

Întrebări similare