doiny
| doiny a întrebat:

As dori si eu sa cumpar un aparat de fitness, pentru abdomen in special...am vazut reclame despre ab rocket, leg magic, etc... stie cineva care e mai bun? si daca dau comanda pe net cam cat m-ar ajunge taxele de curier?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, daca e sa-l comanzi prin curier expres, se calculeaza la kg si primul kg este in jur de 14.00 lei, iar la kg suplimentare 1.00 lei/kg; rambursul la numerar este de 12 lei + 1% din valoare

4 răspunsuri:
| kaudia25 a răspuns:

Buna

Eu am cumparat de la www.euro-pc.ro sunt foarte multumita de aceste produs.Livrarea a fost rapida iar apartaul este la un pret bun.Am primit si un cadou din partea lor - un salon shaper pentru unghii si un mini massage facial. Daca nu are pe stoc se pot face si rezervari la ei pe site. Daca se lucreaza minim 400-500 de abdomene pe zi este foarte bun. Spatarul este bun pentru ca nu ai spatele obosit si poti sa lucrezi mai mult cu abdomenul.
http://www.euro-pc.ro/? p=productsList&iCategory=139
Transportul este 15 lei pentru Bucuresti, 20 lei prin Posta Romana si 38-40 lei prin Fan Courier
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu stiu sa iti zic care e mai bun, fiindca am incercat si eu vreo 3 tipuri, dar nu prea m-a ajutat nimic. eu una mi le-am luat gandindu-ma ca o sa imi fie mai putin lene sa fac miscare daca mai dau si banii pe un aparat, dar dupa 2 luni uitam de aparat. Acum fac abdomene in modul clasic, pe paturica in sufragerie, in fiecare dimineata in care nu ma trezesc prea tarziu pentru munca happy odata ce iti creezi un obicei din asta, o jumatate din problema s-a dus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

am comandat aparatul ab roket azi si au spusca vine in doua saptamani ma cost 3800 cu taxe cu tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

electrostimulatoare musculare profesionale la: www.mqm.ro