Poi exista niste obiecte (ex: cani) care scrie " pentru cea mai minunata mama" sau " pentru tine scuma mama" etc.
ii poti cumpara. nu costa foarte mult
succes
Ii poti cumpara o bijuterie, un inel, o bratara(eu cand e ziua mamei complotez cu tata si luam impreuna), o bluza, un set de machiaj, un ceas.
E simplu.intai intreab-o ce si-ar dori. apoi alege cadoul cel mai ieftin pe care si-l doreste si nu-l are!
Un parfum... o poza cu voi impreuna inramata, scrie-i o felicitare, sunt si cartulii mici pentru cea mai buna mama si diplome, ii poti lua cateva obiecte de decor pentru casa, o carte buna, un cd cu muzica care ii place, un film bun, o trusa de cosmetice...
Buna,
O mama nu isi doreste nimic alteceva cadou decat sa isi vada copii fericiti, inteligenti si ascultatori. Totusi ii poti oferi cu toata dragostea ta un set de creme de intretinere a corpului, fetei. O poza cu voi doua ar fi de asemenea un gest frumos, si nu uita sa ii spui ca o iubesti ori de cate ori ai ocazia.
Multa sanatate si sarbatori fericite.
Daca chiar vrei ceva special... zic sa iesiti seara sa va plimbati singure, sa vorbiti lucruri pe care poate nu ai avut pana acum curaj sa i le spui si sa fiti deschise si sa-i spui ca o iubesti. Poti vb cu tatal tau sa va astepte undeva in parc cu un buchet de flori. Va fi emotionata. Daca ai timp, poti face asta...ar fi o seara minunata. Bafta!
Un buchet maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare de trandafiri
parfum
esarfa
ceva ce ii place ei
tu o cunosti!
Ms mult pentru ajutor... i-am inramat o poza cu mine si cu ea, i-am cumparat un buchet mare de flori si un parfum. S-a bucurat enorm. Ms tuturor
Hmm...incearca ceva facut de tine de manutele tale, nu stiu o scrisoare, o felicitare, picteaza o cana nu stiu. o vaza:d Succes!
anonim_4396 întreabă:
Andrewz întreabă:
mirelStoica12345 întreabă: